Skocz do zawartości

dziś 27,04.2013 ślub

festo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
koledzy chciałbym sie pochwalic ze dzis jest mój slub . Mam nadzieje ze po slubie bede mógł dalej czesać pola i lasy . Pozdrawiam wszystkich . SzachOver za jakis czas musimy znowu zrobic jakis wypadzik jak sie ogarne po wszystkim .
Napisano
no to chłopie gratuluję, teraz same plusy, ciepły obiadek , zero snucia się po lasach i polach w deszczui upale , no i możesz wycofać pieniądze sprzedając wykrywkę bo już ci nie będzie potrzebna :-DDDD
Napisano
Wszystkiego najlepszego! A że ja nie gram? Dziwne :D
Panowie! Nie wszystko stracone... Może wygospodaruje chłopina trochę czasu do chwili narodzin pierworodnego... Potem to klapa totalna...
Napisano
E...tam straszycie chłopaka ja 2 lata po i tylko tyle że przytyłem i wieczorem wiecej roboty:-). A do lasu nie ma problemu jeszcze żonka zawieźie przywieźie co by o suchym pysku nie szwedać się po lesie.
Napisano
Witam w klubie Nowożeńców!! :D też chciałem w ten weekend ślubować, ale niestety wymogi lokalowe skazały mnie na 20.04.2013 .. No to teraz plenerowo-wykopkowy miesiąc miodowy :D
Napisano
To najlepszego kolego Tomku życzę na nowej drodze;).A co do wypadu na poletko to oczywiście jak najbardziej jestem za.Czekam na telefon,jak tylko ochłoniesz" po weselu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie