festo Napisano 27 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2013 koledzy chciałbym sie pochwalic ze dzis jest mój slub . Mam nadzieje ze po slubie bede mógł dalej czesać pola i lasy . Pozdrawiam wszystkich . SzachOver za jakis czas musimy znowu zrobic jakis wypadzik jak sie ogarne po wszystkim . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Matko i córko... co się dzieje...10:19:18 a podmiot liryczny w miarę trzeźwy i się jeszcze chwali...czas umierać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 No kolego toś se narobił:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan13 Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Kolego szczęścia życzę w małżeństwie, jak i owocnych poszukiwań. Pozdrawiam Młodą Parę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 no to chłopie gratuluję, teraz same plusy, ciepły obiadek , zero snucia się po lasach i polach w deszczui upale , no i możesz wycofać pieniądze sprzedając wykrywkę bo już ci nie będzie potrzebna :-DDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Wszystkiego najlepszego! A że ja nie gram? Dziwne :DPanowie! Nie wszystko stracone... Może wygospodaruje chłopina trochę czasu do chwili narodzin pierworodnego... Potem to klapa totalna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
explosivelabs Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 E...tam straszycie chłopaka ja 2 lata po i tylko tyle że przytyłem i wieczorem wiecej roboty:-). A do lasu nie ma problemu jeszcze żonka zawieźie przywieźie co by o suchym pysku nie szwedać się po lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 27 Kwiecień 2013 Share Napisano 27 Kwiecień 2013 najlepszego na nowej drodze!!!a gościom weselnym... takiego powrotu do domu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 28 Kwiecień 2013 Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Trudno..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2508 Napisano 28 Kwiecień 2013 Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Gratuluje.Ja mianowicie nie brałem ślubu a grałem na weselu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 29 Kwiecień 2013 Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Witam w klubie Nowożeńców!! :D też chciałem w ten weekend ślubować, ale niestety wymogi lokalowe skazały mnie na 20.04.2013 .. No to teraz plenerowo-wykopkowy miesiąc miodowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzachOver Napisano 29 Kwiecień 2013 Share Napisano 29 Kwiecień 2013 To najlepszego kolego Tomku życzę na nowej drodze;).A co do wypadu na poletko to oczywiście jak najbardziej jestem za.Czekam na telefon,jak tylko ochłoniesz" po weselu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 29 Kwiecień 2013 Share Napisano 29 Kwiecień 2013 kolego festo nie byłeś jedyny w tym dniu... ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.