ern123 Napisano 24 Kwiecień 2013 Autor Napisano 24 Kwiecień 2013 Witam, jestem nowy na forum, niedawno zakupiłem mój pierwszy wykrywacz jakim jest GARRETT 250 ace , i o to pierwsze znalezisko, może ktoś wie co to za kapsel?? :)
ern123 Napisano 25 Kwiecień 2013 Autor Napisano 25 Kwiecień 2013 hmm myślałem że dostane natychmiastową odpowiedz ale widzę że to większa zagadka:))
tyfus Napisano 25 Kwiecień 2013 Napisano 25 Kwiecień 2013 wietnamskithuoc gia truyen - coś jak tradycyjna medycynaczyli mniemam, że kapsel po jakiejś niby medycznej miksturze rodem z Wietnamuhttp://www.google.pl/search?hl=pl&gs_rn=11&gs_ri=psy-ab&tok=GYSi4IfzgOp7uapoKS2RRw&suggest=p&pq=thien+con+rong&cp=10&gs_id=1m&xhr=t&q=thuoc+gia+truyen&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45645796,d.ZWU&biw=1366&bih=616&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=hyR5UbO1D8i-O7vrgcAH
ammuratow Napisano 25 Kwiecień 2013 Napisano 25 Kwiecień 2013 WitamWedług tego co wybełkotał mi tłumacz w googlach, myślę,że jest to pozostałość po opakowaniu jakiegoś wietnamskiego leku. Coś tam było o tradycyjnej medycynie. W nazwie firmy lub samego specyfiku występuje słowo smok". Nie bardzo mogłem dokładnie rozszyfrować cały tekst z kapsla, a jak tłumaczy googlowski tłumacz, to każdy wie:) Czasem trzeba wpisywać pojedyncze słowa i dopiero potem można poskładać do kupy jakiś sensowny tekst.Pozdrawiam
ern123 Napisano 25 Kwiecień 2013 Autor Napisano 25 Kwiecień 2013 dziekuje, za odpowiedz, ciekawi mnie tylko z jakiego okresu moze byc ten kapsel:) ale w miejscu w ktorym go odnaazlem bylo duzo pozostalosci typu: łuski z I wojny.
ern123 Napisano 24 Kwiecień 2013 Autor Napisano 24 Kwiecień 2013 Witam, jestem nowy na forum, niedawno zakupiłem mój pierwszy wykrywacz jakim jest GARRETT 250 ace , i o to pierwsze znalezisko, może ktoś wie co to za kapsel?? :)
Pytanie
ern123
Witam, jestem nowy na forum, niedawno zakupiłem mój pierwszy wykrywacz jakim jest GARRETT 250 ace , i o to pierwsze znalezisko, może ktoś wie co to za kapsel?? :)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.