Skocz do zawartości
  • 0

Stara skrzynia

Beter1

Pytanie

Napisano
Witam wszystkich zapaleńców to mój pierwszy post mimo że od kilku ładnych lat ślędzę Odkrywcę :) mam własny wykrywacz śmigam dość często znajduję fanty ale już wracam do meritum. Ostatnio znajomy przywiózł mi troche starych książek w starej skrzyni, którą mi podarował nie wiedząc jakie cudo oddaje. Z tego co udało mi się wyczytać z wewnetrznęj strony klapy jest to rok 17** albo 18**. Może ktoś ze znawców powie coś więcej. W środku jest podpisana po rosyjku i chyba angielski miasto Łódź. Dołączam dużo zdjęć. Pozdro.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Rosforek 21:50 08-04-2013

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
aleś się chłopie natrudził ... fiu, fiu ...

zdjęcia proszę ładować na serwer Odkrywcy.
http://www.odkrywca.pl/jak-zmniejszyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.html#684783
Napisano

Mój błąd, proszę moderatora o usunięcie tych kodów z pierwszego posta. Skrzynia jest w opłakanym stanie ale przynajmniej przetrwała do naszych czasów.

Napisano
kufer ładny ale jak chcesz coś zidentyfikować to napisz co i daj czytelne zdjęcie naklejki bo te dwa wklejone nie nadają się do niczego.tak ogólnie kufer podróżny nie starszy od 1880 i dla takich trochę uboższych-nie takie materiały wykończeniowe. jak chcesz go odszykować to sporo roboty przed tobą.powodzenia marek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie