faazer Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Napisano 7 Kwiecień 2013 Klamra SS alpaka.Prosba o opinię czy oryginalna?
vojtaz2 Napisano 7 Kwiecień 2013 Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgodzę się z Hukiem, Lipa :) i podobne widziałem na giełdach
sza.man Napisano 6 Styczeń 2014 Napisano 6 Styczeń 2014 Gdybym miał foty, to bym wstawił...Asekuracyjnie powiedziałem kolesiowi, ze mnie to nie interesuje, ale spytam kolegi i niech podejdzie za kilka dni.Oczywiście telefonu nie posiada i nawet nie wiem czy po wytrzeźwieniu będzie pamiętał ze ma się zjawić jeszcze.W ''komis'' mi nie da, standardowa cena ''na flaszkę'' trochę drogo, jeśli to ordynarne falsy.
Tomasz70 Napisano 5 Styczeń 2014 Napisano 5 Styczeń 2014 Kiedyś Huk miał do mnie uzasadniony żal, że oczekiwałem zdemaskowania dlaczego jakaś klamra jest oryginałem a inna nie. I absolutnie Go rozumiem i jestem z Nim całym sercem. Niestety, dobre rady w publicznie dostępnym necie, stają się za friko wskazówkami dla cwaniaków. Sorry, ale wcale więc nie chciałbym, żeby publicznie mówiono o tym jak odróżnić fals od oryginału. Zwłaszcza, że kopie są niestety coraz lepsze...Zostawmy więc Hukowi Jego autorytet i wiedzę w tej dziennie, a sami polegajmy na tym co powie.Ave.
Pytanie
faazer
Klamra SS alpaka.
Prosba o opinię czy oryginalna?
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.