grubsonik911 Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Napisano 4 Kwiecień 2013 Witam SerdecznieProszę o pomoc w identyfikacji tegoż zapalnika.Szukam także informacji oraz ilustracji ukazujących budowę tej wydmuszki.Pozdrawiam
Voucur Napisano 5 Kwiecień 2013 Napisano 5 Kwiecień 2013 Wprawdzie koledze grubsonikowi podałem już informacje co do tego modelu zapalnika na priv (na innym forum), tutaj dodam jedynie, że zapalnik ten, wbrew obiegowym opiniom, nie jest ani z bakelitu ani ebonitu. Literka T" oznacza Trolitul, handlową nazwę polistyrenu stosowaną przez koncern Dynamit-Nobel AG.
saper180 Napisano 5 Kwiecień 2013 Napisano 5 Kwiecień 2013 Czy ten jest bezpieczny? od spodu wyglada tak
grubsonik911 Napisano 5 Kwiecień 2013 Autor Napisano 5 Kwiecień 2013 Jeżeli to ten sam co mój i tak wygląda denko to jest niebezpieczny według mnie , nie widzę tam żadnych śladów by był on zużyty .Pozdrawiam
grubsonik911 Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Napisano 4 Kwiecień 2013 Witam SerdecznieProszę o pomoc w identyfikacji tegoż zapalnika.Szukam także informacji oraz ilustracji ukazujących budowę tej wydmuszki.Pozdrawiam
abcd Napisano 4 Kwiecień 2013 Napisano 4 Kwiecień 2013 Tu 5 cm http://wiki.wwiionline.com/mediawiki/images/a/a2/Granatwerfer36shells.jpg przy większych gabarytach miał wkładkę redukcyjną
grubsonik911 Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Napisano 4 Kwiecień 2013 Dziękuję :) To już coś , A co do modelu to szukając po sygnaturach gr ZT nic nie mogę znaleźć , czy nie ma o nim nigdzie informacji ? nawet ilustracji jak jest zbudowany nie mogę znaleźć w googlach :(
Pytanie
grubsonik911
Witam Serdecznie
Proszę o pomoc w identyfikacji tegoż zapalnika.
Szukam także informacji oraz ilustracji ukazujących budowę tej wydmuszki.
Pozdrawiam
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.