winiu21 Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Napisano 4 Kwiecień 2013 Witam mam pytanie czy da rade rospoznać od czego to jest skrzynia ?
Tomasz70 Napisano 4 Kwiecień 2013 Napisano 4 Kwiecień 2013 Kasetka na 100%. Kiedyś taką znalazłem na Półwyspie Helskim, ale niestety wypruta już wcześniej. W takich kasetkach przechowywano pieczątki np. na szczeblu pułku, batalionu. Oczywiście ta z foty mogła być cywilna, wszystko zależy od kontekstu miejsca (na Helu nie miałem wątpliwości, że to Wehrmacht - drzewiej kupę fantów tam leżało prawie na wierzchu).
winiu21 Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Napisano 4 Kwiecień 2013 Ta niestety też opróżniona ;( ktoś dla jaj ja znów zakopałem ale tyle co tam było nie zakopanych dziur po tym zawodowcu to sie w głowie nie mieści, następna skryta pusta no a ta skrzynka do dosyć ciężka była jak na takiego wraka. Dzieki koledzy za pomoc.
winiu21 Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Napisano 4 Kwiecień 2013 miało być to dosyć" przepraszam za błędy :)
winiu21 Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Napisano 4 Kwiecień 2013 Witam mam pytanie czy da rade rospoznać od czego to jest skrzynia ?
Pytanie
winiu21
Witam mam pytanie czy da rade rospoznać od czego to jest skrzynia ?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.