sebi_ns Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Witam. Kupiłem taki oto bagnet. Jak wyczyścić i zakonserwować okładziny, oraz to ostrze" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Druga strona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianq123 Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 jeżeli chodzi o czyszczenie to najlepsza według mnie będzie elektroliza tu masz opisaną http://odkrywca.pl/elektroliza-pytania,565786.html#565786natomiast na temat konserwacji musisz poczytać tuhttp://odkrywca.pl/konserwacja-wazelina-,700395.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 5 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Czy bagnet można wyczyścić specjalnymi szczoteczkami przypominające drucianną szczotkę ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 5 Kwiecień 2013 Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Można wszystko, ale jaki jest sens męczyć się i męczyć go druciakiem :) Elektroliza lub bardziej preferowana przeze mnie autoliza (nieco dłuższa, ale mam pewność, że nic nie sfajczę, a jam mam takie szczęście do drobnych wypadków...;) PS Bakelitowi raczej nic nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 10 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Bagnet po wyczyszczeniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 10 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2013 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 10 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2013 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 10 Kwiecień 2013 Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Bardzo ładnie wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 11 Kwiecień 2013 Share Napisano 11 Kwiecień 2013 No i jak go w końcu oczyściłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 13 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Wyczyścił mi go mój tata kimiś szczoteczkami druciannymi, w pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 13 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 13 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2013 sorki.. 1a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.