dyr.Dymalla Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Na zdjęciu zamieściłem pochwę od bagnetu mausera (ta wyżej)dla porównania. Wyraźnie widać różnicę w długości i szerokości. Dł.pochwy do id. to 24cm., szerokość w najszerszym miejscu 37mm.
dyr.Dymalla Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Nie liczyłem na cuda jeżeli chodzi o siekierkę,ale paru fachowców od bagnetów zagląda na to forum.Moja ciekawość raczej się zwiększyła w tym momencie bo; albo fant jest na tyle popularny, że żenujące jest zajmowanie się nim,albo jest wybitnie nietypowy. Do tego jeszcze zagadkowe pytanie Einherjera: czy mam nokie 3310?
alex_2013 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 pytanie kolegi o model telefonu to byl zart w kierunku jakosci zdjęc:):)
dyr.Dymalla Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Na zdjęciu zamieściłem pochwę od bagnetu mausera (ta wyżej)dla porównania. Wyraźnie widać różnicę w długości i szerokości. Dł.pochwy do id. to 24cm., szerokość w najszerszym miejscu 37mm.
dyr.Dymalla Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Dla porównania wielkości standardowa zapalniczka.
dyr.Dymalla Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Dodam jeszcze, że właściciel siekierki posiadał jeszcze bagnet z piłą na grzbiecie głowni stąd pomysł, że był saperem.
zukuri Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Stawiam na niemiecki kordzik NPEA.Pozdrawiam, Piotr.
zukuri Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 http://sammler.ru/index.php?showtopic=52138Pozdrawiam, Piotr
Question
dyr.Dymalla
Na zdjęciu zamieściłem pochwę od bagnetu mausera (ta wyżej)dla porównania. Wyraźnie widać różnicę w długości i szerokości. Dł.pochwy do id. to 24cm., szerokość w najszerszym miejscu 37mm.
12 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.