OLos Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 Witam! zastanawiam sie czy jest orginalny, nie kupilem go na rzadnej aukcji tylko wymiana. kolega mi powiedzial ze ma go od jakiegos dziadka u ktorego lezal kupe lat( oczywiscie chodzi o krzyz:-) jak sadzicie po zdjeciu.pozdro
OLos Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 Witam! zastanawiam sie czy jest orginalny, nie kupilem go na rzadnej aukcji tylko wymiana. kolega mi powiedzial ze ma go od jakiegos dziadka u ktorego lezal kupe lat( oczywiscie chodzi o krzyz:-) jak sadzicie po zdjeciu.pozdro
Zwłoka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Witam.100 % kopia.Niedokladne wykonanie raz,jest to odlew z jednego metalu dwa,a co najwazniejsze oczko"na kółeczko i wstążke jest lane z caloscia i calkiem w innym niepoprawnym kierunku(czyt.90* do krzyża).I najwazniejsze-pewnie magnes krzyza nie przyciaga.Pozdrawiam
OLos Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 o ja pierdziu faktycznie!!!jade do tego kumpla!!! dzieki za info
ktos451 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Na temat oryginalności to ja się nie wypowiem, ale jak już jest to Krzyż Rycerski Krzyża Żelaznego" http://pl.wikipedia.org/wiki/Krzy%C5%BC_Rycerski
Question
OLos
Witam! zastanawiam sie czy jest orginalny, nie kupilem go na rzadnej aukcji tylko wymiana. kolega mi powiedzial ze ma go od jakiegos dziadka u ktorego lezal kupe lat( oczywiscie chodzi o krzyz:-) jak sadzicie po zdjeciu.pozdro
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.