OLos Napisano 29 Marzec 2013 Autor Napisano 29 Marzec 2013 Witam! zastanawiam sie czy jest orginalny, nie kupilem go na rzadnej aukcji tylko wymiana. kolega mi powiedzial ze ma go od jakiegos dziadka u ktorego lezal kupe lat( oczywiscie chodzi o krzyz:-) jak sadzicie po zdjeciu.pozdro
OLos Napisano 29 Marzec 2013 Autor Napisano 29 Marzec 2013 Witam! zastanawiam sie czy jest orginalny, nie kupilem go na rzadnej aukcji tylko wymiana. kolega mi powiedzial ze ma go od jakiegos dziadka u ktorego lezal kupe lat( oczywiscie chodzi o krzyz:-) jak sadzicie po zdjeciu.pozdro
Zwłoka Napisano 29 Marzec 2013 Napisano 29 Marzec 2013 Witam.100 % kopia.Niedokladne wykonanie raz,jest to odlew z jednego metalu dwa,a co najwazniejsze oczko"na kółeczko i wstążke jest lane z caloscia i calkiem w innym niepoprawnym kierunku(czyt.90* do krzyża).I najwazniejsze-pewnie magnes krzyza nie przyciaga.Pozdrawiam
OLos Napisano 29 Marzec 2013 Autor Napisano 29 Marzec 2013 o ja pierdziu faktycznie!!!jade do tego kumpla!!! dzieki za info
ktos451 Napisano 29 Marzec 2013 Napisano 29 Marzec 2013 Na temat oryginalności to ja się nie wypowiem, ale jak już jest to Krzyż Rycerski Krzyża Żelaznego" http://pl.wikipedia.org/wiki/Krzy%C5%BC_Rycerski
Pytanie
OLos
Witam! zastanawiam sie czy jest orginalny, nie kupilem go na rzadnej aukcji tylko wymiana. kolega mi powiedzial ze ma go od jakiegos dziadka u ktorego lezal kupe lat( oczywiscie chodzi o krzyz:-) jak sadzicie po zdjeciu.pozdro
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.