Wschowianin Napisano 28 Marzec 2013 Autor Napisano 28 Marzec 2013 Witam Panowie. Możecie powiedzieć mi czy to oryginał? W wewnętrznej części znajduje wygrawerowany napis oznaczenie wykonawcy oraz próba srebra 800.Treść napisu J.Ch. Lahmann 21.5.42 H.Himmler.Pozdrawiam:)
tyfus Napisano 28 Marzec 2013 Napisano 28 Marzec 2013 może zanim założysz wątek, to sprawdź najpierw czy podobnego tematu nie było, poczytaj i porównaj !http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=sygnet+ss&ws=txt&id_forum=all
torba5 Napisano 28 Marzec 2013 Napisano 28 Marzec 2013 J.Ch. Lahmann oj musiało ich bardzo wielu służyć w SS bo ,mnóstwo sygnetów im nadano :)
Wschowianin Napisano 28 Marzec 2013 Autor Napisano 28 Marzec 2013 Mam księgę ponad 900 stron w której opisane jest każde odznaczenie niemieckie z I i II ww:) Jest on tam tyle że inaczej napis wygląda troszkę, więc pytam Panów bardziej obeznanych...
torba5 Napisano 28 Marzec 2013 Napisano 28 Marzec 2013 zasugerowałem z przymrużeniem oka ,ale jak nie dotarło to napiszę wprost to jest Lipton znaczy kopia
Pytanie
Wschowianin
Witam Panowie. Możecie powiedzieć mi czy to oryginał? W wewnętrznej części znajduje wygrawerowany napis oznaczenie wykonawcy oraz próba srebra 800.Treść napisu J.Ch. Lahmann 21.5.42 H.Himmler.
Pozdrawiam:)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.