eksplorator1995 Napisano 27 Marzec 2013 Autor Share Napisano 27 Marzec 2013 Witam. Romyślam nad zakupem zegarka, który spełni moje wymagania. Zastanawiam się czy też są jakieś survivalowe( termometr, kompas), specjalnie na trudny teren i na każde warunki.. Chciałbym przede wszystkim aby był solidnie wykonany i przeżył na wykopkach tzn. błoto, woda, ewentualnie piach. Dodam, że poprzedni zegarek, który mi padł nie był jakimś wielkim wydatkiem budżetowym, ale tym razem chciałbym coś kupić porządnego aby było na dłużej. Cena to maksymalnie 600zł..Jeżeli temat nie zgadza się z działem Towarzyskie-Hyde Park, proszę o przeniesienie w dołek.Pozdrawiam i dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Ja w pracy (kopalnia) używam Casio z serii G-Shock.Są różne modele w różnych cenach, może termometru i kompasu nie będzie miał ale zniszczyć go na pewno nie zniszczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Naturalnie wiesz jak fajnie się garściuje z zegarkiem na ręce...Timex robi fajne z kompasem i niedrogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 27 Marzec 2013 Autor Share Napisano 27 Marzec 2013 Jeśli moglibyśćie to podajcie firmy i nazwy zegarków, będę automatycznie wchodził na internet i sprawdzał je :). Dziękuję wam za pomoc i zainteresowanie tematem.tutaj znalazłem TIMEXA:http://allegro.pl/timex-iq-t2n739-adventure-series-indiglo-3-l-gw-i3101923255.htmlA co do CASIO G-shock to także czytałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 nic lepszego niz CASIO G-shock modeli do wyboru od cholery :) ja mojego nigdy nie zdejmuje :)) sex,kąpiel czy kopanie dołów :) sygnał pobiera z satelity, ma wbudowaną baterie słoneczną więc ani nastawianie godziny ani zmiana baterii mnie nie interesuje http://zegarownia.pl/zegarek-meski-casio-g-shock-gs-1100-2aer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Najlepszy byłby chyba Casio G-shock mudmen specjalnie robiony na trudne błotne warunki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.