Skocz do zawartości
  • 0

klamra 2 ss czy orginal

zsw

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cos tam pisze runa ss czy co moze kopia kopia apropo to chyba nam bo kopie mnie zalamuja i musze je wyeliminowac

Napisano
myślę panowie że to jest prowokacja od początku .

a odnośnie klamry tu masz poczytaj sobie

http://www.germanmilitaria.com/WaffenSS/Photos/S009168.html
Napisano
witam panowie jak to mowi naczelny ale ja tylko prosze o id aby wyeliminowac te wstretne kopie nie nakazuje wam tylko prosz nie chcecie mi pomoc to nie dziekuje i przepraszam ze zabralem wam ceny czas z powazaniem ps moze ktos iny zidentyfikuje z gory dziekuje
Napisano
dziekuje panu ale to jakas specjalna edycja dla ss przez rzm bo pisze rzm 275/40 ss czy moze pan to rozszyfrowac z gory dziekuje bo wielu probowalo i nic z tego pozdrawiam
Napisano
prepraszam zapomnialem dodac byla chyba zlocona bo troszeczke tego zlocenia zostalo pozdrawiam
Napisano
jak to prawda tos to siok jak kargl powiedzial i to inieny rarytasik czy to prawda pozdrawiam i chyba cena amatorska ale nie ta klamra jak to prawdza bedzie oprawiona w ramke jednak prawde mowil pan huk powiedzial pysznowata
Napisano
kolego czemu dajesz tak powycinane fotki ??? pierwszą fotkę mogę nawet uznać za nakładkę :) daj normalne fotki :)

a taki pozateem klamer morza buc pysznowata - to po twojemu więc zrozumiesz :):):)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie