komunacccp Napisano 25 Marzec 2013 Autor Napisano 25 Marzec 2013 Witam Poniżej 4 skany dokumentów - legitymacji po byłym żołnierzu 1 AWP. Pomóżcie mi zidentyfikować co to jest.
coriolan Napisano 26 Marzec 2013 Napisano 26 Marzec 2013 Trudno odczytać diagnozę,ale dwa ostatnie zdania czytelne -Lekko ranny.Ma prawo do noszenia naszywki za ranę"Zw.Zaw.Pracowników Budownictwa Przemysłowego Uralu i Syberii Zachodniej
janiszelk Napisano 25 Marzec 2013 Napisano 25 Marzec 2013 2 Dokładnie pozwolenie ( lub jak kto woli tymczasowe prawo jazdy) na kierowanie pojazdami do momentu otrzymania, tego co masz na 3 zdjeciu, czyli po naszemu prawa jazdy.
komunacccp Napisano 26 Marzec 2013 Autor Napisano 26 Marzec 2013 Dziękuje za pomoc :) Zastanawiam się jakich obrażeń doznał żołnierz...
komunacccp Napisano 25 Marzec 2013 Autor Napisano 25 Marzec 2013 Witam Poniżej 4 skany dokumentów - legitymacji po byłym żołnierzu 1 AWP. Pomóżcie mi zidentyfikować co to jest.
Pytanie
komunacccp
Witam
Poniżej 4 skany dokumentów - legitymacji po byłym żołnierzu 1 AWP. Pomóżcie mi zidentyfikować co to jest.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.