kakaru Napisano 20 Marzec 2013 Autor Napisano 20 Marzec 2013 Witam, znalazłem taką łyżkę. Ma jakieś oznaczenia. Może ktoś pomóc w identyfikacji ? Czy to zwykły badziew czy może jakaś wojskowa .
kakaru Napisano 25 Marzec 2013 Autor Napisano 25 Marzec 2013 Ja ją znalazlem tereny Jastrowie, z reguły nie zbieram tego typu złomu, no ale trochę mnie ta sygnatura zainteresowała. Szkoda ze nikt nie jest w stanie nic na ten temat powiedzieć.
kakaru Napisano 20 Marzec 2013 Autor Napisano 20 Marzec 2013 Witam, znalazłem taką łyżkę. Ma jakieś oznaczenia. Może ktoś pomóc w identyfikacji ? Czy to zwykły badziew czy może jakaś wojskowa .
nowomen Napisano 23 Marzec 2013 Napisano 23 Marzec 2013 Łyżka to na 99% Fraget sporo tego jest na allegro
marg33 Napisano 23 Marzec 2013 Napisano 23 Marzec 2013 Nowomen,a mógłbyś przedstawić źródło swojej opinii.Nigdy nie widziałem takiej sygnatury Frageta.
wyspiarz44 Napisano 23 Marzec 2013 Napisano 23 Marzec 2013 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=92938ogryzek taki łyżki dałem do wątku sztuki okopowej , podpisana przez żołnierza radzieckiego , znalezisko - pozycje radzieckie
saperfts Napisano 24 Marzec 2013 Napisano 24 Marzec 2013 mam taką samą łyżke. ta sama sygnatura tylko znaleziona w ustce przy Baterii Bluchera. Podpisana przez rosyjskiego żołnierza nazwiskiem Petrienkoi też nie mogę nic znaleźć
Pytanie
kakaru
Witam, znalazłem taką łyżkę. Ma jakieś oznaczenia. Może ktoś pomóc w identyfikacji ? Czy to zwykły badziew czy może jakaś wojskowa .
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.