Kabi Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 nie wiem czy się temat dodał czy nie , prośże o identyfikacje co to może być ?? znalezione w lesie w woj. Świętokrzyskim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vantar Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 pierwsze skojarzenie sztylet AK, ale rączkę ma inną niż ten który się przetoczył kiedyś przez forum, szukałem wątku ale wątek skasowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kabi Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 zd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kabi Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 troche słaba jakość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 VantarWątek wciąż wisi w NOhttp://www.odkrywca.pl/sztylet-armii-krajowej,714648.html#714648:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
torba5 Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 nóż okopowy nadal twierdze ,jakaś własnoręczna adaptacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kabi Posted March 20, 2013 Author Share Posted March 20, 2013 czyli wygląda ze samoróbka ??Może jeszcze wymiary rękojeść 14 cm ostrze 22 cmchętnie bym go rozkręcił i sprawdził co jest pod tym drewnem czy czymś takim ale trzeba by rozwiercić a szkoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kabi Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 nie wiem czy się temat dodał czy nie , prośże o identyfikacje co to może być ?? znalezione w lesie w woj. Świętokrzyskim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Kabi
nie wiem czy się temat dodał czy nie , prośże o identyfikacje co to może być ?? znalezione w lesie w woj. Świętokrzyskim
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.