odkrywca72 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Witam mam pytanie odnośnie monet zgradowanych zamkniętych w trumnie.Czy kupując takowe na portalach aukcyjnych można mieć ponad wszelką wątpliwość pewność że to co kupujemy jest ok.Nie chcę tu niczego sugerować odnośnie firm które się tym zajmują mają one swoje zabezpieczenia.Zaczynam przygodę z kolekcjonowanie monet zamkniętych.A jak wiadomo pewne społeczeństwo ze wschodu kopiuje wszystko na potęge i w nosie ma jakieś tam prawa autorskie i temu podobne.pozdrawiam i dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
sigis3 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 aczynam przygodę z kolekcjonowanie monet zamkniętych"Zanim wydasz pierwsze większe pieniądze, poczytaj, np. przeciwników gradinguhttp://cafe.allegro.pl/search.php?searchid=1847027 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odkrywca72 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 To znaczy że nie ma pewności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odkrywca72 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Albo ja źle zrozumiałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
odkrywca72 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Wszyscy mają wątpliwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Czytając trzy powyższe, to widzę że masz wątpliwości... co napisać.Tak- każdy ma, jedni mniejsze ( bo się znają i ocenę robiła renomowana firma ), inni większe ( bo się nie znają, a ocenę robił Kaziu&Zenek Ltd )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
odkrywca72 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Dzięki i o to mi chodziło konkret na pytanie.Yeti byłeś tu mogłeś tej odpowiedzi udzielić dwie lub trzy godziny temu dziex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.