odkrywca72 Napisano 16 Marzec 2013 Autor Napisano 16 Marzec 2013 Witam mam pytanie odnośnie monet zgradowanych zamkniętych w trumnie.Czy kupując takowe na portalach aukcyjnych można mieć ponad wszelką wątpliwość pewność że to co kupujemy jest ok.Nie chcę tu niczego sugerować odnośnie firm które się tym zajmują mają one swoje zabezpieczenia.Zaczynam przygodę z kolekcjonowanie monet zamkniętych.A jak wiadomo pewne społeczeństwo ze wschodu kopiuje wszystko na potęge i w nosie ma jakieś tam prawa autorskie i temu podobne.pozdrawiam i dzięki
sigis3 Napisano 16 Marzec 2013 Napisano 16 Marzec 2013 aczynam przygodę z kolekcjonowanie monet zamkniętych"Zanim wydasz pierwsze większe pieniądze, poczytaj, np. przeciwników gradinguhttp://cafe.allegro.pl/search.php?searchid=1847027
Czlowieksniegu Napisano 16 Marzec 2013 Napisano 16 Marzec 2013 Czytając trzy powyższe, to widzę że masz wątpliwości... co napisać.Tak- każdy ma, jedni mniejsze ( bo się znają i ocenę robiła renomowana firma ), inni większe ( bo się nie znają, a ocenę robił Kaziu&Zenek Ltd )...
odkrywca72 Napisano 16 Marzec 2013 Autor Napisano 16 Marzec 2013 Dzięki i o to mi chodziło konkret na pytanie.Yeti byłeś tu mogłeś tej odpowiedzi udzielić dwie lub trzy godziny temu dziex
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.