kowal99751 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 WitamMam przedmiot przywieziony z Belgii. Nie wiem co to jest prawdopodobnie jest to zabawka. Ale może ktoś się bardziej orientuje? Pozdrawiam.
kowal99751 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 WitamMam przedmiot przywieziony z Belgii. Nie wiem co to jest prawdopodobnie jest to zabawka. Ale może ktoś się bardziej orientuje? Pozdrawiam.
janiszelk Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Podaj jakies wymiary, ale to chyba jakas popielniczka albo cos w tym stylu, stylizowane na stare, raczej nie zabawka bo to wszystko z metalu chyba jest jak dobrze widze.
remington Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Jaj sobie nie robię, tak mi się pociesznie skojarzyło.Może to być pamiątka turystyczna z Afryki, tam sporo tego typu rzeczy odlewają, a i głowa byka/krowy pasuje wzornictwem.
remington Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Podobne jeździło po księżycu, tyle że miało sierp i młot. Zapewne jakaś stylizacja/naśladownictwo naczynia ceremonialnego, stawiam na kadzidło.
Question
kowal99751
Witam
Mam przedmiot przywieziony z Belgii. Nie wiem co to jest prawdopodobnie jest to zabawka. Ale może ktoś się bardziej orientuje? Pozdrawiam.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.