kowal99751 Napisano 10 Marzec 2013 Autor Napisano 10 Marzec 2013 WitamMam przedmiot przywieziony z Belgii. Nie wiem co to jest prawdopodobnie jest to zabawka. Ale może ktoś się bardziej orientuje? Pozdrawiam.
kowal99751 Napisano 10 Marzec 2013 Autor Napisano 10 Marzec 2013 WitamMam przedmiot przywieziony z Belgii. Nie wiem co to jest prawdopodobnie jest to zabawka. Ale może ktoś się bardziej orientuje? Pozdrawiam.
janiszelk Napisano 10 Marzec 2013 Napisano 10 Marzec 2013 Podaj jakies wymiary, ale to chyba jakas popielniczka albo cos w tym stylu, stylizowane na stare, raczej nie zabawka bo to wszystko z metalu chyba jest jak dobrze widze.
remington Napisano 10 Marzec 2013 Napisano 10 Marzec 2013 Jaj sobie nie robię, tak mi się pociesznie skojarzyło.Może to być pamiątka turystyczna z Afryki, tam sporo tego typu rzeczy odlewają, a i głowa byka/krowy pasuje wzornictwem.
remington Napisano 10 Marzec 2013 Napisano 10 Marzec 2013 Podobne jeździło po księżycu, tyle że miało sierp i młot. Zapewne jakaś stylizacja/naśladownictwo naczynia ceremonialnego, stawiam na kadzidło.
Pytanie
kowal99751
Witam
Mam przedmiot przywieziony z Belgii. Nie wiem co to jest prawdopodobnie jest to zabawka. Ale może ktoś się bardziej orientuje? Pozdrawiam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.