Kamiljan Napisano 26 Luty 2013 Autor Napisano 26 Luty 2013 Bardzo proszę o potwierdzenie czy prezentowane przezemnie na zdjęciach koła pochodzą z niemieckiego ciągnika artyleryjskiego SdKfz 251 (koła wewnętrzne), wiem że są pozbawione gumowych bandaży.
maly193 Napisano 27 Luty 2013 Napisano 27 Luty 2013 Widać tu oko profesjonalisty bjar_1 ale może podpowiesz nam zielonym coś więcej, może jakieś zdjęcie do porównania?
Kamiljan Napisano 27 Luty 2013 Autor Napisano 27 Luty 2013 bjar_1 , skolcio - dzieki , ja juz nie mam wątpliwosci ze to 251, to zdjecie rozwiewa wszelkie.. https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum1/05.jpg
Kamiljan Napisano 27 Luty 2013 Autor Napisano 27 Luty 2013 do małego: nity - wyjasniają skąd dziurki na moich kołach
Kamiljan Napisano 26 Luty 2013 Autor Napisano 26 Luty 2013 Bardzo proszę o potwierdzenie czy prezentowane przezemnie na zdjęciach koła pochodzą z niemieckiego ciągnika artyleryjskiego SdKfz 251 (koła wewnętrzne), wiem że są pozbawione gumowych bandaży.
Pytanie
Kamiljan
Bardzo proszę o potwierdzenie czy prezentowane przezemnie na zdjęciach koła pochodzą z niemieckiego ciągnika artyleryjskiego SdKfz 251 (koła wewnętrzne), wiem że są pozbawione gumowych bandaży.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.