zelig Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 Dzięki za zaktualizowanie mostu! To przy tej okazji upgrejduję też tego oldskulowego Niemca. Wychodzi na to, że to gdański policjant (?) http://www.german-helmets.com/SS-HWD%20helmets.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAZUR Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 Co do mostu to mieszkam niedaleko znam go jak własną kieszeń :D i mam pytanie jak mogą byc na nim niemcy skoro na przęśle jest rok 1949?? (na zdjęciu tego nie ma) Tak więc czy to napewno ten sam most czy może podczas wojny został zniszczony a 49 to data w którym go odbudowano?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachmistrz Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 Kolesie (dwaj) z Wielką Czaszką na hełmie pojawiają się na fotce nr. 158. w albumie UB-Górnikiewicz Wojna zaczęła się na Westerplatte". Nie mam teraz cyfrówki ani skanera, więc nie skopiuję.Zdjęcie przedstawia zatrzymanych polskich cywilów w Nowym Porcie. Dla pełnej informacji dodam, że wśród zatrzymanych na zdjęciu jest marynarz z sowieckiego statku handlowego, który zdaje się jeszcze tego samego dnia został zwolniony.Pozdrawiam. wachmistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertoN Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 jednak widzę zelig że zrobili ci foty brudasie, he, he. i filmik nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej G Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 Oj Zelig chyba komuś podpadłeś ! ;-)A swoją drogą - RobertoN" - to nie zaśmiecaj forum wyzwiskami ! Jak masz coś do Zeliga to załatw to gdzie indziej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLACK JACK Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 Szanowny Macieju G.Masz rację, że zaśmiecam forum etc. Chcę jedynie zwrócić uwagę KOGOKOLWIEK na niejakiego zeliga", który zaśmieca forum swoimi, przepraszam tu wszystkich pozostałych forumowiczów, debilnymi" wtrąceniami i psuje je.Być może Administrator rzuci okiem wnikliwiej na wórczość" wyżej wymienionego indywiduum. Szkoda byłoby tego forum przez jedngo takiego ... zeliga".Z szczunkiem Robert Nowik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLACK JACK Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 Temat zelig" jest dla mnie z tą chwilą zamknięty!Wszystkich zniesmaczonych moją prowokacją przepraszam, ale wszystko ma swoje granice.Wróćmy do forum Odkrywcy.BJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 24 Marzec 2005 Autor Share Napisano 24 Marzec 2005 Mi się podobało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 ale czlowieku jakimi ty sie poslugujesz tekstamiBrudny zydzie"??? jak mozna tak pisac to zenada.http://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=24582To wlasnie przez takich jak ty (Black Jack) te forum moze zostac zepsute". Pozatym skad wiesz ze Zelig jest wyznania Mojzeszowego? Moze jak jestes takim rasista to my zaczniemy cie nazywac czarnuchem czarny jacku"? (oczywiscie niemam nic do ludzi z ciemna skora) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 Przepraszam -żydzie niemyty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 24 Marzec 2005 Autor Share Napisano 24 Marzec 2005 Żydzie nie myty" brzmi zdecydowanie lepiej.Lepiej Michalczewski uważaj, bo jak Dżek z Robertem Ćę zignorują - jak Ci powywlekają Twoje najbardziej mroczne wątki... - to dopiero Ci pójdzie w pięty!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 Myslisz ze oni wiedza ze skoro sie mieszam w ta sprawe i mam ruda brode to jestem Żydem?O kurcze chyba jestem spalony. Nikt teraz niebedzie mnie sluchal. Ludziska trzymajcie swoje kamienice zdala od moich pazernych lap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek210 Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Kolejne szczegóły na temat wiaduktu:- ulica to jeśli dobrze widzę Admiral Schrober Strabe"- fotka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47721419Jak widać w tle ta sama wieża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.