snajper-s1 Napisano 21 Sierpień 2013 Share Napisano 21 Sierpień 2013 kolejna to już cały zestaw z wyprawy na pniaczku. Szybkie zejście w dół, przeskoczenie bystrego potoku i do samochodu. Kolejny raz magia Bieszczad zadziałała i oczarowała nas całkowicie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 21 Sierpień 2013 Share Napisano 21 Sierpień 2013 Nie płaczcie, że leżymy tak z dala od ludzi,A burze już nam nieraz we znaki się dały –Wszak słońce co dzień rano tu nas wcześniej budziI wcześniej okrywa purpurą swej chwały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 21 Sierpień 2013 Share Napisano 21 Sierpień 2013 Chwała Wam bohaterowie tamtych dni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 22 Sierpień 2013 Share Napisano 22 Sierpień 2013 Bardzo ciekawy opis, piękne fanty. Cóż dodać. Gratulacje snajper-s1. Widzę romantyk z Ciebie. Ale takie właśnie podejście do sprawy czyni ten fach jeszcze piękniejszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 22 Sierpień 2013 Share Napisano 22 Sierpień 2013 Piękne fanty, świetna relacja - to, co tygrysy lubią najbardziej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 23 Sierpień 2013 Share Napisano 23 Sierpień 2013 snajper-s1 jestem pełen podziwu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 23 Sierpień 2013 Share Napisano 23 Sierpień 2013 Spokojnie, to sytuacja sprzed 4 lat :Dtutaj sprzed tygodnia :)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manylowa Napisano 23 Sierpień 2013 Share Napisano 23 Sierpień 2013 snajper-s1 czarujesz niczym Babka z Rancza".Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 24 Sierpień 2013 Share Napisano 24 Sierpień 2013 tyż piknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapajew231 Napisano 26 Sierpień 2013 Share Napisano 26 Sierpień 2013 Tak na podniesienie ciśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motylanoga Napisano 26 Sierpień 2013 Share Napisano 26 Sierpień 2013 Widzialem juz te odznake na konkurencyjnym forum regionu,w ktorym pozyskuje sie takie znaleziska. Juz raz mi cisnienie podniosla. Ech,przepiekna... Magia tego regionu jest niesamowita. Gratuluje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 26 Sierpień 2013 Share Napisano 26 Sierpień 2013 Jacek - Ty to się lepiej Navigatorowi na oczy nie pokazuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 26 Sierpień 2013 Share Napisano 26 Sierpień 2013 kolego a napisz co to za odznaka bo nie mój temat a chętnie bym się zapoznał pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 26 Sierpień 2013 Share Napisano 26 Sierpień 2013 pułkówka, 23 - ci Nizowski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Lejb-gwardyjski 3 pułk artylerii , 3 bateria 10 numer żołnierza. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 no bomba - możesz zdradzić, czy to okolice Wawy czy nieco dalej na północ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 6 Wrzesień 2013 Share Napisano 6 Wrzesień 2013 Panie kolego motylanoga przemierz tą swoją odznakę i podaj jak możesz wymiary bo nasz wspólny kolega mówi mi że ta moja jest mniejsza od Twojej .Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motylanoga Napisano 7 Wrzesień 2013 Share Napisano 7 Wrzesień 2013 Jacek - przede wszystkim - gratulacje. Podobno pułkowe odznaki Lejb-gwardii nie wychodzą przesadnie często. Co do mojej - zdobi już gablotkę ale pomierzyłem ją przez szybę i wychodzi na to, że rozpiętość ramion wynosi około 34mm.Nasz wspólny kolega widział tę odznakę 2 lata temu przez 30 sekund więc mógł źle zarejestrować jej rozmiary :) Poza tym nie słyszałem, żeby były jakieś inne wielkości tej odznaki. Jakby co, to masz link (niestety po rosyjsku):http://regiment.ru/reg/I/C/3/1.htmMoja jest 4 bateria 49 numer żołnierza. Podczepię się pod pytanie emesa: północne Mazowsze/Warmińsko-Mazurskie, czy gdzieś bliżej Warszawy?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 7 Wrzesień 2013 Share Napisano 7 Wrzesień 2013 Północne mazowsze .No to moja taka sama. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 24 Wrzesień 2013 Share Napisano 24 Wrzesień 2013 Tannenberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 24 Wrzesień 2013 Share Napisano 24 Wrzesień 2013 :):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 24 Wrzesień 2013 Share Napisano 24 Wrzesień 2013 :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 25 Wrzesień 2013 Share Napisano 25 Wrzesień 2013 A to moja z południowego - wschodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 25 Wrzesień 2013 Share Napisano 25 Wrzesień 2013 ... producent Katkov Moskwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.