dziki pies Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-HztabrfIO4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Wciąż tylko ładujesz na forum linki do youtube.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziki pies Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 komu jak komu ale tobie Hebda przypyskować nie wypada,więc pyskować nie będę(1.stary ma zawsze rację)film jest ciekawy i temat stosunkowo rzadko poruszany,więc pochełpiłem się wrzucić go na forum.niech nasi dzielni wojacy wiedzą z czym mają do czynienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Z taką drobną różnicą, że jak Kurt (?) podaje nowości i/lub filmy warte obejrzenia, to oprócz śnurka, podaje garść informacji. Wklejanie samego śnurka, to tak trochę np bezsensownym kręceniem licznika wygląda :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziki pies Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 śnurek jak z trąby strzelony..to moja specjalność.wrzuciłem go w trakcie oglądania i trochę tego żałuję,chodzby dwa słowa dorzucone pod nim..tylko co tu do tego napisać.sam fakt podawania takich materiałów to ryzyko.bije się w piersi i jeszcze raz dziękuje za wyrozumiałość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.