dziki pies Napisano 4 Luty 2013 Autor Share Napisano 4 Luty 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-HztabrfIO4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Luty 2013 Share Napisano 4 Luty 2013 Wciąż tylko ładujesz na forum linki do youtube.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 4 Luty 2013 Autor Share Napisano 4 Luty 2013 komu jak komu ale tobie Hebda przypyskować nie wypada,więc pyskować nie będę(1.stary ma zawsze rację)film jest ciekawy i temat stosunkowo rzadko poruszany,więc pochełpiłem się wrzucić go na forum.niech nasi dzielni wojacy wiedzą z czym mają do czynienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Luty 2013 Share Napisano 4 Luty 2013 Z taką drobną różnicą, że jak Kurt (?) podaje nowości i/lub filmy warte obejrzenia, to oprócz śnurka, podaje garść informacji. Wklejanie samego śnurka, to tak trochę np bezsensownym kręceniem licznika wygląda :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 4 Luty 2013 Autor Share Napisano 4 Luty 2013 śnurek jak z trąby strzelony..to moja specjalność.wrzuciłem go w trakcie oglądania i trochę tego żałuję,chodzby dwa słowa dorzucone pod nim..tylko co tu do tego napisać.sam fakt podawania takich materiałów to ryzyko.bije się w piersi i jeszcze raz dziękuje za wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.