Gniewkos Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 Czy to jest jakiś pocisk czy jakaś fantastyka? Znalezione na jednym z portali ogłoszeniowych.Infromacje sprzedającego wysokość 29cm średnica 7cmproszę o informację co to jest bo mnie zaciekawiłopozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Amelinium - jakaś zabawka nudzącego się tokarza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HałaBała Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 a nie jakaś forma"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopijnik2 Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Majstersztyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aertuss Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Pocisk przeciw pancerny ze smugaczem ? pierscienie wiodące usunięte . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gniewkos Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 Czy to jest jakiś pocisk czy jakaś fantastyka? Znalezione na jednym z portali ogłoszeniowych.Infromacje sprzedającego wysokość 29cm średnica 7cmproszę o informację co to jest bo mnie zaciekawiłopozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gniewkos Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gniewkos Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gniewkos Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 a wiesz może z jakiego okresu? tak wypolerowany? albo jest to jakieś aluminium?gość woła za to 100złpozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi94 Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Mi to wygląda na coś w rodzaju półproduktu pocisku,te bruzdy do miejsce na pierścienie wiodące ale to tylko luźne skojarzenie ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Gniewkos
Czy to jest jakiś pocisk czy jakaś fantastyka? Znalezione na jednym z portali ogłoszeniowych.
Infromacje sprzedającego wysokość 29cm średnica 7cm
proszę o informację co to jest bo mnie zaciekawiło
pozdro!
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.