Gniewkos Napisano 29 Styczeń 2013 Autor Napisano 29 Styczeń 2013 Czy to jest jakiś pocisk czy jakaś fantastyka? Znalezione na jednym z portali ogłoszeniowych.Infromacje sprzedającego wysokość 29cm średnica 7cmproszę o informację co to jest bo mnie zaciekawiłopozdro!
woytas Napisano 30 Styczeń 2013 Napisano 30 Styczeń 2013 Amelinium - jakaś zabawka nudzącego się tokarza.
Aertuss Napisano 29 Styczeń 2013 Napisano 29 Styczeń 2013 Pocisk przeciw pancerny ze smugaczem ? pierscienie wiodące usunięte .
Gniewkos Napisano 29 Styczeń 2013 Autor Napisano 29 Styczeń 2013 Czy to jest jakiś pocisk czy jakaś fantastyka? Znalezione na jednym z portali ogłoszeniowych.Infromacje sprzedającego wysokość 29cm średnica 7cmproszę o informację co to jest bo mnie zaciekawiłopozdro!
Gniewkos Napisano 29 Styczeń 2013 Autor Napisano 29 Styczeń 2013 a wiesz może z jakiego okresu? tak wypolerowany? albo jest to jakieś aluminium?gość woła za to 100złpozdro!
Rafi94 Napisano 29 Styczeń 2013 Napisano 29 Styczeń 2013 Mi to wygląda na coś w rodzaju półproduktu pocisku,te bruzdy do miejsce na pierścienie wiodące ale to tylko luźne skojarzenie ;p
Pytanie
Gniewkos
Czy to jest jakiś pocisk czy jakaś fantastyka? Znalezione na jednym z portali ogłoszeniowych.
Infromacje sprzedającego wysokość 29cm średnica 7cm
proszę o informację co to jest bo mnie zaciekawiło
pozdro!
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.