Pyra75 Napisano 27 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2013 Troszkę w mediach zapomniana rocznica, a powinno się o niej głośno mówić, aby nigdy wiecej takie miejsca nie powstały.Ale teraz przecież hitlerowcy nie są postrzegani źle, źli są tylko bolszewicy.http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/w-rocznice-wyzwolenia-obozu-rosyjska-wystawa-otwarta-w-auschwitz,302618.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 Wygłaszasz oczywiście swoją opinię o postrzeganiu hitlerowców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 Ale teraz przecież hitlerowcy nie są postrzegani źle, źli są tylko bolszewicy"Nie wiem skąd takie wrażenie. Osobiście takiego czegoś nie zauważyłem i mam nadzieję, że tak pozostanie. Pomijam oczywiście margines, który teksty az sierpem, raz młotem czerwoną hołotę" przeplata przyśpiewkami w stylu aszym wzorem jest Rudolf Höss" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.