Mathurin Posted January 24, 2013 Author Share Posted January 24, 2013 Witam, prosiłbym o identyfikacje klamer, wiem jedynie że w górnym rzędzie druga jest od szelek(tornistra/szturmowych), czwarta od pasków do puszki WH, a w dolnym rzędzie druga od paska do chlebaka WH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mathurin Posted January 24, 2013 Author Share Posted January 24, 2013 Witam, prosiłbym o identyfikacje klamer, wiem jedynie że w górnym rzędzie druga jest od szelek(tornistra/szturmowych), czwarta od pasków do puszki WH, a w dolnym rzędzie druga od paska do chlebaka WH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz70 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Zaczep typu pokazanego na samym dole (trójkątny) był stosowany w plecakach Luftwaffe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Mathurin
Witam, prosiłbym o identyfikacje klamer, wiem jedynie że w górnym rzędzie druga jest od szelek(tornistra/szturmowych), czwarta od pasków do puszki WH, a w dolnym rzędzie druga od paska do chlebaka WH.
2 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.