zainak Napisano 22 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2013 konia z rzędem temu kto mi powie co to za bajer,dostałem to jako nagrodę z regionalnego radia wraz z innymi mało przydatnymi pierdołkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2013 Share Napisano 22 Styczeń 2013 A nie jest to żeton do... wózka w super sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 22 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2013 śred. po złożeniu 45 mmjedna strona metalowa, druga oklejona gumą :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 22 Styczeń 2013 Share Napisano 22 Styczeń 2013 Gdzieś takie coś widziałem to chyba przycisk do papieru.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 22 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2013 jako przycisk to i by się sprawdziło jak co kolwiekale te ruchome ramiona które zatrzaskują się na małe magnesiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 22 Styczeń 2013 Share Napisano 22 Styczeń 2013 To się kolego stosuje na brzegu biurka jak jest rozłożone.Jakoś to tak było.Jedną strone sie zachaczało pod biurko a to okrągłe leżało na biurku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 22 Styczeń 2013 Share Napisano 22 Styczeń 2013 Jest to przenośna zawieszka do torebki bądź innego przedmiotu, gdy nie mamy gdzie takowego umiejscowić. http://www.acme.net.pl/index.php?p215110,przenosna-zawieszka-hold-it-forever-pozwoli-na-bezpieczne-zawieszenie-twojej-torebki-tuz-obok-stolu-czy-biurka-0401827 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 22 Styczeń 2013 Share Napisano 22 Styczeń 2013 Ja kiedys dostałem podobną pierdołę którą chciałem wyrzucić, ponieważ z wyglądu podobne było zupełnie do niczego i długo sie zastanawiałem do czego może służyć. W końcu mnie olśniło ze to pendrive i jednak został ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 22 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2013 no pendrive to by mi scyknąłale chudy.onyx BINGO! daj namiary nagroda czeka ! :)mojej kobitce sprezentuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 22 Styczeń 2013 Share Napisano 22 Styczeń 2013 Ja tam żadnej nagrody nie oczekuję :) Niech się kobita cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 22 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2013 urodziny za tydzień mahaha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antykor-art Napisano 22 Styczeń 2013 Share Napisano 22 Styczeń 2013 To chyba nie jest zawieszka do torebki różni się zawiasem, przy krążku, zawieszenie torebki może się nie udać. Ja bym typował jako lusterko dla amatorów mechaniki np. samochodowej, albo spawaczy w trudno dostępnych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 dokładnie zawieszka do torebki na stolikNie pytajcie skąd wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.