Skocz do zawartości

Minelab E track opinie

wzllubin

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...
Napisano
Mi się tam dobrze chodzi,nie mam odczucia że cewka ciąży, co do testów głębokości to mogę śmiało napisać że jest bardzo głęboki, zresztą o czym gadka a który ma być lepszy?
To wykrywacz który ma dyskryminację FE i CO, takie wykrywacze jak X-Terra 705, AT-PRO, AT GOLD, ARGO, F75 nawet nie wiem czy DEUS nie ma ją tej funkcji.
Ciężki nie jest, pisze każdy że jest trudny w obsłudze, a w cale taki nie jest, jeszcze jak kupisz w PL to będzie miał polskie menu.
W niskiej temp? Nie wiem chodziłem w temp -5 stopni i wszystko jest ok, ale w instrukcji obsługi pisze żeby nie chodzić poniżej 0, rzadko chodzę po niżej bo ziemia zmarznięta i po co się męczyć?
Napisano
no cos Ty:) wywazony jak mercedesik:)
Teraz mam cewke detech 15x12 i tez est b wygodny a sie martwiłem... czesze zelazo lepiej niz nowak moj PI na relikcie..:):):)a monety groszowe tak samo gleboko jak pro coil 11:)
Napisano
Witam
Co do wyważenia, to jest lepiej niż w Explorer SE, ale ogólnie bez szaleństw. Odnośnie temperatury przy łażeniu około 5 godzin w temperaturze -10 C nie zauważyłem żadnych zmian, może poza szybszym rozładowywaniem, zużyciem baterii.
  • 1 year later...
Napisano
Witam ja posiadam e-traca stosunkowo niedawno musze powiedziec ze stabilnosc jego jest znakomita ale mam problem z głębokoscią tzn z odbiorem głebokich sygnałow jak by ktos mi cos podpowiedział bede wdzięczny jestm z małopolskiego
Napisano
j/k z zastrzeżeniem, że kulki szrapnelowe były wytapiane z różnych stopów, a co za tym idzie dają różne sygnały. Typowy szrapnel daje sygnał zbliżony do większości guzików ale są też szrapnele które dają sygnały jak małe monetki czy krzyżyki, medaliki. Nie warto wycinać zbyt wiele. Moim zdaniem explorer miał tą przewagę nad e-trackiem, że po sygnale było słychać czy mamy do czynienia z kulką czy czymś płaskim np. monetką - e-trac bardziej wygładza wszystkie sygnały, natomiast explorer każdą kulkę sygnalizował poszarpanym, niejednolitym sygnałem - dodatkowo w obu przypadkach zasięgi na kulki szrapnelowe, muszkietowe nie są zbyt powalające ;). Monetki na sztorc każdy wykrywacz będzie traktował tak samo - podwójnym sygnałem (a sam obiekt znajduje się w strefie ciszy ;) między tymi sygnałami) - oczywiście adekwatnie płycej z powodu mniejszej powierzchni odbicia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie