Skocz do zawartości

Allegro - weryfikacja oryginalności vol. 10

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
http://allegro.pl/show_item.php?item=3120277931&msg=Obserwujesz+t%C4%99+transakcj%C4%99.%0D%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3E%3Ci%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fi%3E%3C%2Fa%3E&watched=1&msgtoken=b38d58b36451d26ddfe338d9cd797ea205531584f5d3787bc96a7859cb3d7018

Ciekaweee, co o tym powiecie ?
Napisano
Ja powiem tylko jedno- TO JEST CHORE,jak ktoś może robić interes na nieludzkim cierpieniu, zarówno jeśli to kopia czy oryginał. Świat się kończy.......
Napisano
Mar02 i qwerty2223
Cyklon B to swego czasu popularny środek owadobójczy, to najprawdopodobniej wybrakowany model latarni morskiej (poręcz na górze). A że jeleni nie brakuje, cóż... „Takie będą Rzeczypospolite jakie ich młodzieży chowanie”:(
Napisano
qwerty2223 ja bym na to tak nie patrzył...bo idąc tym tropem nas też można w pewnym stopniu podciągnąć pod takich bo zbieramy, wymieniamy lub kupujemy coś związanego z ludzkim cierpieniem...
Napisano
mar02 ale sam chyba przyznasz, że są gdzieś granicę zdrowego rozsądku, jeśli w tym wypadku to oryginał z obozu, to jakbyś zareagował gdyby ktoś dajmy na to wystawił złoty ząb oficera z Miednoje??
Napisano
Tak, są' pewne granice. To przyznam. Wg mnie mojej oceny to ta aukcja balansuje na krawędzi, ale np przekroczeniem jej było słynne niedawno szklane oko SS-mana na All...Coż, zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie chciał mieć takowe oko, ząb czy coś jeszcze bardziej drastycznego"
Napisano
http://allegro.pl/phoenix-nogi-od-starej-maszyny-do-szycia-1900r-i3123788166.html

Witam :)
Jestem zainteresowany kupnem tego stojaka do maszyny. I chciałbym się dowiedzieć czy jest to oryginał czy też tania podróbka ?
Pozdro
Napisano
Nogi do maszym są oryginalne.
Tylko cena przesyłki przeraża. Ja kupowałem takie po 30-40 zł. Trafiłem też piękna z austryjackim godłem na nogach za 30zł.
Napisano
Witaj Kolego maksiusta :)
A też na Allegro kupiłeś ? Czy może na jakiejś innej stronie?
Dzięki za potwierdzenie oryginalności.
Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie