avoadam Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2013 Poszukuje ludzi którzy pasjonują się Polska przedwojenna motoryzacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 15 Styczeń 2013 Share Napisano 15 Styczeń 2013 A w jakim celu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avoadam Napisano 16 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2013 Zajmuje się katalogowaniem Polskich Przedwojennych fiatów 508,518,621, sam posiadam 2 takie auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 112 Napisano 16 Styczeń 2013 Share Napisano 16 Styczeń 2013 Miło by było zobaczyc jakieś fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 16 Styczeń 2013 Share Napisano 16 Styczeń 2013 Czyli tworzysz coś na kształt rejestru zachowanych Polskich Fiatów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avoadam Napisano 17 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2013 tak, troche ich juz znalazłem sam mam 2 wersje 1 i 3 Junaka.jedynke kończe , może w czerwcu uda sie nia wyjechaćbyłeś na mojej stronie www? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avoadam Napisano 17 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2013 koledzy, polski fiat 508 (wersja 2 i 3) i 518 oraz 518 Mazur miały koła ażurowe 16 i to samo wytłoczenie właśnie pod kołpak.Wersja 1 508 miała koła 17 i też ma tosamo mocowanie kołpaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 17 Styczeń 2013 Share Napisano 17 Styczeń 2013 Zerknij tutaj.http://www.odkrywca.pl/jak-zmniejszyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.html#684783 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Styczeń 2013 Share Napisano 18 Styczeń 2013 Cytata:abrania się jawnej bezpośredniej promocji własnych serwisów Internetowych za pomocą forum."Hoghw.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avoadam Napisano 18 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2013 ok, dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 18 Styczeń 2013 Share Napisano 18 Styczeń 2013 niedoinformowanych informuję iż otrzymali kartki, a za co dowiedzą się z forum które wysyła z automatu informację . Każda kolejna dyskusja nie na temat zgodnie z tradycją zostanie usunięta i nagrodzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Przypadkowo znalazłem w sieci coś takiego:http://www.flickr.com/photos/30797788@N03/4616314923/in/photostream/Niby nic niezwykłego, Fiat 508 we Włoszech. Zastanawiają mnie jednak jego felgi. Do tej pory byłem przekonany, że takie rozetki są typowe dla Polskich Fiatów. Nasuwa się zatem pytanie. Czy pojazd ze zdjęcia jest Polskim Fiatem 508? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avoadam Napisano 28 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2013 Rozetki były we włoskich fiatch, fiatach Nsu i Simkach.Jedyne co różniło felgę Polską od innych zagranicznych to to, że zagraniczne miły rant na zewnątrz felgi a polskie ażurowe lub tzw. rozetki miały felgi zaginane jak w motocyklu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hansm111 Napisano 30 Styczeń 2013 Share Napisano 30 Styczeń 2013 Miałem w rękach kilkanaście rozetek od PF508 i nigdy rant nie był zawinięty jak w motocyklu.Zawsze odwinięty był na zewnątrz,nawet w ziemnych sztukach z łazików.Czy felgi były produkowane w Polsce,czy też zakupiony został zapas u Włochów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 30 Styczeń 2013 Share Napisano 30 Styczeń 2013 też nigdy nie spotkałęm zawinięcia motocyklowego, myślę że nastąpiła pomyłka z felgą od skody która faktycznie miała jakieś dziwne zawinięcia ale nie będę się upierał że na pewno jak w motocyklu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avoadam Napisano 30 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2013 Właśnie tym różniły się felgi polskie od zagranicznychpraktycznie sa nie spotykane w autach które zachowały się do dziś.felgi były produkowane w Polsce, po 1937 roku no i przez wojne nie wyprodukowano ich zbyt wielemam gdzieś zdjęcie takiej felgi jak znajdę to wrzuce na forumjak podoba się fiat którego zdjęcia wrzuciłem na forum??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 30 Styczeń 2013 Share Napisano 30 Styczeń 2013 Dobrze by było gdybyś wrzucił tu linki do tych zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avoadam Napisano 30 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2013 zdjęcia są , wklep na forum fiat 508 i jest 5 zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avoadam Napisano 30 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2013 Jak napiszesz polski fiat na fotum tez są zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avoadam Napisano 30 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2013 Nie można linkować do stron których jeses właścicielem .mam za to 2 żółte kartki bo nie wiedziałem o tym napisz do mnie maila to podyskutujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 30 Styczeń 2013 Share Napisano 30 Styczeń 2013 Chodzi mi o to, że wrzuciłeś je do działu identyfikacja gdzie szybko zaginą wśród tysięcy innych postów. http://odkrywca.pl/polski-fiat,678494.html#678494Fiat oczywiscie piękny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avoadam Napisano 31 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2013 to gdzie proponujesz je wrzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 avoadam (51 / 5) 2013-01-30 21:26:56A to widziałeś?Uwaga dla nowych użytkowników. Wszystkie posty dodawane przez osoby mające mniej niż 20 postów muszą zostać najpierw zaakceptowane przez dowolnego moderatora i dopiero wtedy pojawią się na forum.Zabrania się jawnej bezpośredniej promocji własnych serwisów Internetowych za pomocą forum.Posty takie będą usuwane bez ostrzeżenia a osoba łamiąca regulamin zostanie bez uprzedzenia zablokowana.Jeżeli chcesz wypromować własną/cudzą stronę umieść ją w dziale linki. Po to został stworzony. "Tak w kwestii formalnej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 avoadam Możesz je wkleić w tym wątku tak samo jak to zrobiłeś w dziale identyfikacja. Za zamieszczenie zdjęć nie dostaje się karteczek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avoadam Napisano 31 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2013 fiat 508 / 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.