gero Napisano 9 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Ozdoba,moze broszka albo wisiorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 9 Czerwiec 2013 Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Gero ziomuś,zapodaj fotkę medalika z dzisiejszych wykopków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 9 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Z medalika zostala tylko blaszka,byl wlepiony jakis obrazek ale odpadl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 10 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Dzisiejsze,parkowe wykopki.Na browara sie uzbieralo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 10 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Guzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser1918 Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 wz.17 lub 28:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Mauser1918 prosił cię ktoś o ID ?zresztą co to za ID... można równie dobrze napisać : kisiel albo budyń. Może realizuj się w działach przeznaczonych do ID a nie tam gdzie nie trzeba - to tak gwoli ostrzeżenia przed nadgorliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Dzisiejsze.W pierwszej chwili myslalem ze to jakies odznaczenie ale po przeczytaniu Harley Davidson emocje opadly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Obok nastepne dziwadlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Taki widok tez cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 10 groszy 1023r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Guzik 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Guzik 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Grosz poznanski oblepiony jakims syfem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Taki depozyt sie trafil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Calosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 uwierz mi lub nie...mój ojciec jakiś czas temu zgubił identyczne telefony w lesie w okolicy Kwilcza :Dsprawdź PW proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 No to daleko zawedrowal tymi lasami,az pod Poznan:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minelab E-trac pro Napisano 13 Czerwiec 2013 Share Napisano 13 Czerwiec 2013 gero widzę że już grosika Zygmunta III Wazy z 1608 wystawiłeś na alebłogo.Oj Oj OJ szkoda!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 13 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2013 A tak .Cena minimalna zaporowa,lubie wiedziec jaka co ma wartosc.A sprzedac to by zal bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minelab E-trac pro Napisano 13 Czerwiec 2013 Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Myślałem że nie handlujesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 14 Czerwiec 2013 Share Napisano 14 Czerwiec 2013 @minelab E-trac proInwigilujesz każdego?Każdy robi jak uważa, a nawet dobrze wiedzieć ile co kosztuje, bo na czarną godzinę" sie przyda. Takie czasy teraz :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 14 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Nie kolekcjonuje wszystkiego co znajde,mam swoje upodobania i zdarza sie ze sprzedam cos co nie jest z mojej bajki ale najczesciej cos wymieniam.Czasem tez uzywam alle.... zeby sprawdzic przypuszczalna wartosc danego przedmiotu.Na fotce kilka monetek ze swiezej wymianki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minelab E-trac pro Napisano 14 Czerwiec 2013 Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Ale po co mi się tłumaczysz? I zarzucasz inwigilację! Czy ja w jakiś sposób dokuczyłem twojej osobie, po prostu zapytałem i zwróciłem uwagę na trwającą aukcję!Miłego życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.