Skocz do zawartości

Moje zachodniopomorskie trafienia - Kopacz1 cz.22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
zawsze ale to zawsze znajdzie się ktoś co musi zapytać z jakim sprzętem chodzisz? Szlak mnie trafia jak to czytam! Kolega kopacz ma dobry węch nie potrzebuje elektroniki do realizowania swojej pasji. Zauważcie jedno jak ktoś ma fajne trafienia to od razu pada pytanie: Jakim sprzętem operujesz" A co to zmieni jak ci odp? Kupisz taki sam i fanty same pod cewkę ci wlezą?

Kolego
Kopacz gratuluje fanów i podziwiam Twoją wytrwałość. Wiem że zawsze wchodząc na Nasze odkrycia" będzie tam: Moje zachodniopomorskie trafienia - Kopacz1 cz...":)
Pozdro
Napisano
Ale ja się pytam kogoś innego, a nie Ciebie, więc nie rozumię twojego zachowania. Mam prawo się zapytać, a że tobie to nie odpowiada to mam to... Pytam o sprzęt, bo jestem ciekawy czym tak kosi. Chyba to normalne?
Napisano
Łooo boże, lata mijają - a niektórzy ciągle wierzą, że wykrywka działa cuda. Setki postów o tym pisze. Dla mnie ktoś kto pyta po oglądnięciu zdjęć fantów jakim sprzętem operujesz - nie znalazł nic ciekawego. Bo po 1. 70% szczęścia to miejsce, 20% wykrywka, 10% szpadel.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie