Kopacz1 Napisano 3 Luty 2013 Autor Napisano 3 Luty 2013 pruski guzik mosiężny - 18mm2 Regiment Artylerii - Świnoujście
Kopacz1 Napisano 3 Luty 2013 Autor Napisano 3 Luty 2013 gruba mosiężna tabliczka znamionowaSpingat & Seelig Brandenburg a.H.
eksplorator1995 Napisano 3 Luty 2013 Napisano 3 Luty 2013 Łał świetne fanty!! Gratulacje!!Jakim sprzętem operujesz? Bo fantów to ty masz pełno no i miejsca świetne! Pozdrawiam !
cyzbycyz Napisano 3 Luty 2013 Napisano 3 Luty 2013 zawsze ale to zawsze znajdzie się ktoś co musi zapytać z jakim sprzętem chodzisz? Szlak mnie trafia jak to czytam! Kolega kopacz ma dobry węch nie potrzebuje elektroniki do realizowania swojej pasji. Zauważcie jedno jak ktoś ma fajne trafienia to od razu pada pytanie: Jakim sprzętem operujesz" A co to zmieni jak ci odp? Kupisz taki sam i fanty same pod cewkę ci wlezą? Kolego Kopacz gratuluje fanów i podziwiam Twoją wytrwałość. Wiem że zawsze wchodząc na Nasze odkrycia" będzie tam: Moje zachodniopomorskie trafienia - Kopacz1 cz...":) Pozdro
eksplorator1995 Napisano 3 Luty 2013 Napisano 3 Luty 2013 Ale ja się pytam kogoś innego, a nie Ciebie, więc nie rozumię twojego zachowania. Mam prawo się zapytać, a że tobie to nie odpowiada to mam to... Pytam o sprzęt, bo jestem ciekawy czym tak kosi. Chyba to normalne?
tyfus Napisano 3 Luty 2013 Napisano 3 Luty 2013 Moje zachodniopomorskie trafienia - Kopacz1 cz.22 przejrzyj wcześniejsze odsłony ... może doczytasz między postami :)
DETER Napisano 4 Luty 2013 Napisano 4 Luty 2013 Łooo boże, lata mijają - a niektórzy ciągle wierzą, że wykrywka działa cuda. Setki postów o tym pisze. Dla mnie ktoś kto pyta po oglądnięciu zdjęć fantów jakim sprzętem operujesz - nie znalazł nic ciekawego. Bo po 1. 70% szczęścia to miejsce, 20% wykrywka, 10% szpadel.
Kopacz1 Napisano 4 Luty 2013 Autor Napisano 4 Luty 2013 ciekawa wersja gwiazdki radzieckiej,bardzo cienka aluminiowa wytłoczka
Kopacz1 Napisano 4 Luty 2013 Autor Napisano 4 Luty 2013 okrojona aluminiowa nakladka klamry Reichsluftschutzbund RLB
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.