wilcz Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 Taki dekielek o średnicy zewn. 15cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilcz Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 W środku jakby resztki niemieckiej farby dunkelgelb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
123123456456 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 To dunkelgelb wygląda mi na rdzę, a całość pasuje do T34, ale mogę się mylić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zebu74 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 http://img.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=663853 Raczej nie,teciaki mają po pięć śrub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steell Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Na pierwszym zdjęciu widać 3 przyciski,włączenie: podgrzewanie przyrządu, ogrzewanie powietrza i sygnał dźwiękowy.Przełącznik z pokrętłem:przełącznik pomiędzy strojenie a praca.Pokrętło strojenie fsOgólnie wygląda na jakiś rejestrator, wtyczka wielopinowa typu FI sugeruje podłączenie do jakiegoś urządzenia.Sposób zapisu? możliwe ze taśma papierowa i dwa pisaki tuszowe, proponuje sprawdzić czy mam racje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
wilcz
Taki dekielek o średnicy zewn. 15cm.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.