mikeszs Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 I takie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radian83 Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 Kolego pudełka pierwszy sort.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeszs Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 Dzięki , jeszcze taką skromną ciekawostke pokaże.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeszs Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wikos Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 Te mannlichery dużą rzadkością są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonpiotrus Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 Kolego Radian83 widziałem gdzieś zdjęcia podobnego ,,strucla'' naprawionego w ten sposób ze gość dospawał i obrobił kawałek klucza 14:) świetnie to wyglądało choć niektórzy nazwaliby to świętokradztwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radian83 Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 Świetokractwo to może za mocne słowo jak dla mnie to nieporozumienie, to tak jakby psu bez łapy doszyś kaczą nogę;) Ale o gustach się nie dyskutuje.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeszs Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Mannlicher polski- , może nie jakieś rare , ale jednak codziennie sie nie trafiają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 A co mi tam dorzucę :)dzisiaj znaleziona na przełażonej miejscówceOdznaka Dobrego Cekaemisty II RP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radian83 Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radian83 Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 Radaian2- dwie uwagi:1) poprawna pisowania to świętokradztwo" od kradzież" nie zaś świętokractwo" od Pankracy"2) tutaj strucel" po pozyskaniu od gospodarza; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 Nieźle! Prawie nie widać, jestem pod wrażeniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radian83 Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 Słyszałeś R51 ,,Prawie! Mam inny pogląd na połamane szable, bagnety itp. i mam do tego prawo. Proszę nie baw się w okazywanie swojej ,,wyrzszości" przez wyłapywanie literówek i wstawianie definicji...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herr kurzo Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 super bagnecik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 No jasne że masz prawo. Ja mam także prawo;- nie zgadzać się z Tobą - zwracać uwagę za błędy ortograficzne (bo literówka to z pewnością nie jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeszs Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 Paaanowie , spokojnie ! , dla rozładowania atmosfery taka skrzyneczka ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeszs Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 Na pocieszenie że szroty przynajmniej zrzut..Miejscówka dobra tylko gleba parszywaBlacha była wydrapana,niestety są takie wżery że już nic nie da się odczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saboo Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Powrót na moje stare,wrześniowe miejsce.Niezbędnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saboo Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radian83 Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 Saboo elegancka łyżka...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 Choć kasurki to zawszeć to wrzesień. Ofiary olszy czarnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 7 Marzec 2013 Share Napisano 7 Marzec 2013 z tego w srodku tez niewiele zostalo,szkoda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipe75 Napisano 8 Marzec 2013 Share Napisano 8 Marzec 2013 mikeszs. całkiem ładna skrzynka na KZ-ki . Czy w środku zachowały się przekładki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.