Skocz do zawartości

Ełk , prostki i okolicze ,czyli gdzie warto kopac i wypic piwo part 3

skullmen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja wyskoczyłem w niedzielę z rańca. BYło około 6 i jak dojechałem na miejscówkę to zwątpiłem ale poszedłem w las i było oki, ziemia nadaje się do kopania gorzej na polach i otwartych terenach. Jedyny mój łup to 130 kg złomu. Przeszukiwałem stare gospodarstwo i kopałem każdy sygnał. Dla chętnych fotki :D. Może w niedziele wyskoczę na parę godzin jak wszystko będzie oki więc jak są chętni to na pw
  • Odpowiedzi 229
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
W ten weekend raczej odpadam w następny będę dostępny ;) to możemy gdzieś razem wyskoczyć podzikować trochę
pozdrawiam pagi
Napisano
Ostatnio znalazlem niezbyt ciekawy okaz" po II W.Ś... strach w oczach i to okolice żabiego oczka. Myslalem ze tam bedzie teren juz czysty a tu niespodzianka.
Napisano
na żabim kiedyś byliśmy ale krótko 2 lampy naftowe wypadły więc warto tam pojechać jeszcze raz, a po drugiej strony ulicy to pełno odłamków po pociskach, sporo sygnałów dzialo się naprawdę dużo
Napisano
jutro z kolegą jedziemy w teren bedzie potrzebna jednak terenòwka;) wysiedlona wioska w czasie II WS. zobacymy mamy kilka pkt. i gps;-) pozdrawiam.
Napisano
Witam wszystkich w nowym sezonie.
Chciałem Wam polecić kanał na Youtube i przedstawić motywujący do poszukiwań film.

http://www.youtube.com/watch?v=6NF_einR70Q

To ostatni odcinek (marzec 2014). Aż chce się pójść pokopać. :)

Dziś i ja wyruszam na poszukiwania.

Może spotkamy się gdzieś na polu pagi. Pozdro!
  • 2 weeks later...
Napisano
Słuchajcie,jestem w okolicach Mrozów,Szyby i Ełku od 29-go do 6-go.Już kiedyś zacząłem wątek Prostek,lotniska w Ełku i szkoły HJ.Kopło się parę rzeczy ale jak się będzie na miejscu to warto się poznać i pogrzebać.Pozdrawiam-Neszna z Warszawy z chałupą nad jeziorem regielskim:)No i może cuś chlapnąć:)
Napisano
cześć ja w niedziele od 6.00 uderzam na pole może nawet wcześniej ma być dobra pogoda więc nic tylko kopać...ehhh nie mogę sie już doczekać po calym tygodniu pracy. pozdrawiam.
Napisano
cześć,
jak ma ktoś chęć pokopać jutro rano (niedziela) od godz. 6.00 to podaję numer telefonu 514 793 629. Cel jakby co do uzgodnienia.
Pozdrawiam.
Napisano
Się wróciło,odzewu nie było więc samotnie atakowałem ale plon z sześciu godzin niewielki.Hak pruski z koroną,guzik pruski herb z orłem nad nim korona,pół wiaderka łusek 7,62 ze Spandau i 360 einen thaler czyli 1 pfenninge...pzdr
Napisano
Atylla,wokół już nie bardzo ale mam namiar w okolicach Rajgrodzkiego tyle,że tam błota,bagna i te wielkie bzyczącze muchy chcące Cię zeżreć żywcem.Będę po świętach,pzdr...
Napisano
Czasami bywam w okolicach Rajgrodu (zazwyczaj w W-wsi), interesuje mnie przede wszystkim bitwa z 1831. Nie wiem jeszcze gdzie dokładniej rozegrały się główne walki, będę wdzięczny za wszelką info. Może kiedyś uda się razem nieco zapolować (ostatnio tylko w niektóre niedziele mogę się na kilka chwil wyrwać z domu :( ).
Napisano
W W-wsi będę w piątek ok. godz. 12:00, przez jakąś godzinkę (raczej bez zabawki), ale mogę też nieco później podjechać do Rajgrodu, spotkać się i pogadać choć przez chwilkę. ;) Chciałem wysłać PW z namiarami i tel., ale mam na tym forum jakąś śmieszną blokadę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie