Kunegunda Napisano 25 Luty 2014 Napisano 25 Luty 2014 Ja wyskoczyłem w niedzielę z rańca. BYło około 6 i jak dojechałem na miejscówkę to zwątpiłem ale poszedłem w las i było oki, ziemia nadaje się do kopania gorzej na polach i otwartych terenach. Jedyny mój łup to 130 kg złomu. Przeszukiwałem stare gospodarstwo i kopałem każdy sygnał. Dla chętnych fotki :D. Może w niedziele wyskoczę na parę godzin jak wszystko będzie oki więc jak są chętni to na pw
kridd Napisano 26 Luty 2014 Napisano 26 Luty 2014 W niedzielę również planuje wypad kolego powiedz gdzie planujesz kopać?
pagi19 Napisano 26 Luty 2014 Napisano 26 Luty 2014 W ten weekend raczej odpadam w następny będę dostępny ;) to możemy gdzieś razem wyskoczyć podzikować trochę pozdrawiam pagi
Kunegunda Napisano 26 Luty 2014 Napisano 26 Luty 2014 co do miejsca to jeszcze nie wiem albo jakieś stare gospodarstwo lub okopy
kridd Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 Ja planuje jechać na monety i po drodze zaczepić bajtkowo co wyjdzie zobaczymy...Pozdrawiam;)
kridd Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 Ostatnio znalazlem niezbyt ciekawy okaz" po II W.Ś... strach w oczach i to okolice żabiego oczka. Myslalem ze tam bedzie teren juz czysty a tu niespodzianka.
Kunegunda Napisano 4 Marzec 2014 Napisano 4 Marzec 2014 na żabim kiedyś byliśmy ale krótko 2 lampy naftowe wypadły więc warto tam pojechać jeszcze raz, a po drugiej strony ulicy to pełno odłamków po pociskach, sporo sygnałów dzialo się naprawdę dużo
pagi19 Napisano 5 Marzec 2014 Napisano 5 Marzec 2014 Kto ma ochotę pokopać w piątek bo chyba będę miał wolne i gdzieś wyskoczę podzikować
kridd Napisano 8 Marzec 2014 Napisano 8 Marzec 2014 jutro z kolegą jedziemy w teren bedzie potrzebna jednak terenòwka;) wysiedlona wioska w czasie II WS. zobacymy mamy kilka pkt. i gps;-) pozdrawiam.
Bizi Napisano 9 Marzec 2014 Napisano 9 Marzec 2014 Dzisiejsze sreberka z lasu :) 16 szt z XVIII w. trafione na 3 piszczały. Pozdro!
michal_elk Napisano 14 Marzec 2014 Napisano 14 Marzec 2014 Witam wszystkich w nowym sezonie.Chciałem Wam polecić kanał na Youtube i przedstawić motywujący do poszukiwań film.http://www.youtube.com/watch?v=6NF_einR70QTo ostatni odcinek (marzec 2014). Aż chce się pójść pokopać. :)Dziś i ja wyruszam na poszukiwania.Może spotkamy się gdzieś na polu pagi. Pozdro!
neszna Napisano 24 Marzec 2014 Napisano 24 Marzec 2014 Słuchajcie,jestem w okolicach Mrozów,Szyby i Ełku od 29-go do 6-go.Już kiedyś zacząłem wątek Prostek,lotniska w Ełku i szkoły HJ.Kopło się parę rzeczy ale jak się będzie na miejscu to warto się poznać i pogrzebać.Pozdrawiam-Neszna z Warszawy z chałupą nad jeziorem regielskim:)No i może cuś chlapnąć:)
kridd Napisano 28 Marzec 2014 Napisano 28 Marzec 2014 cześć ja w niedziele od 6.00 uderzam na pole może nawet wcześniej ma być dobra pogoda więc nic tylko kopać...ehhh nie mogę sie już doczekać po calym tygodniu pracy. pozdrawiam.
kridd Napisano 29 Marzec 2014 Napisano 29 Marzec 2014 cześć,jak ma ktoś chęć pokopać jutro rano (niedziela) od godz. 6.00 to podaję numer telefonu 514 793 629. Cel jakby co do uzgodnienia.Pozdrawiam.
kridd Napisano 2 Kwiecień 2014 Napisano 2 Kwiecień 2014 niedzielny krótki wypad..kilka łusek guzik trochę złomu i 1zł z 49r. w tą niedzielę powtórka od rana.
neszna Napisano 6 Kwiecień 2014 Napisano 6 Kwiecień 2014 Się wróciło,odzewu nie było więc samotnie atakowałem ale plon z sześciu godzin niewielki.Hak pruski z koroną,guzik pruski herb z orłem nad nim korona,pół wiaderka łusek 7,62 ze Spandau i 360 einen thaler czyli 1 pfenninge...pzdr
atylla Napisano 6 Kwiecień 2014 Napisano 6 Kwiecień 2014 neszna jak będziesz tu następnym razem to daj znać , i ja samotnie atakowałem pole . pozdro
neszna Napisano 6 Kwiecień 2014 Napisano 6 Kwiecień 2014 Atylla,wokół już nie bardzo ale mam namiar w okolicach Rajgrodzkiego tyle,że tam błota,bagna i te wielkie bzyczącze muchy chcące Cię zeżreć żywcem.Będę po świętach,pzdr...
atylla Napisano 6 Kwiecień 2014 Napisano 6 Kwiecień 2014 Rajgród to moje klimaty , to po świętach się odezwij to temat omówimy , sporo wiem o tych terenach
MFor Napisano 7 Kwiecień 2014 Napisano 7 Kwiecień 2014 Czasami bywam w okolicach Rajgrodu (zazwyczaj w W-wsi), interesuje mnie przede wszystkim bitwa z 1831. Nie wiem jeszcze gdzie dokładniej rozegrały się główne walki, będę wdzięczny za wszelką info. Może kiedyś uda się razem nieco zapolować (ostatnio tylko w niektóre niedziele mogę się na kilka chwil wyrwać z domu :( ).
atylla Napisano 7 Kwiecień 2014 Napisano 7 Kwiecień 2014 MFor jak będziesz w W-wsi to daj znać to się spotkamy to pogadamy , W-wsi to też moje klimaty
MFor Napisano 8 Kwiecień 2014 Napisano 8 Kwiecień 2014 W W-wsi będę w piątek ok. godz. 12:00, przez jakąś godzinkę (raczej bez zabawki), ale mogę też nieco później podjechać do Rajgrodu, spotkać się i pogadać choć przez chwilkę. ;) Chciałem wysłać PW z namiarami i tel., ale mam na tym forum jakąś śmieszną blokadę.
atylla Napisano 8 Kwiecień 2014 Napisano 8 Kwiecień 2014 MFor w piątek pracuję ale w sobotę i niedzielę jestem dostępny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.