Poszukiwacz_4 Napisano 1 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2013 Witajcie szybkie pytanie: Ile można za nią dać? Wiem że to zależy ile jest chętnych, ile piniędzy posiadamy itp. Ale chodzi mi ile wy byście za nią dali. Wiem o niej tylko tyle, że pokrowiec normalnie wchodzi na nią i wszyskie zatrzaski działają. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_4 Napisano 1 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2013 #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 ze 20-30 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 Sam sobie Kolego odpowiedziałeś -zależy jak komś zależy na takim fancie (nie jest to jakiś rzadki fant), a Kol snajper-s1 podpowiedział wydaje mi sie relatywną cenę do stanu. Mogę tylko dodać że cena zależy również od tego czy sygnatury na butli i zakrętce są jednorodne(wtedy wiadomo-cena i wartość kolekcjinerska fanta wyzsza), albo czy to tzw składak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_4 Napisano 2 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2013 Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 Uszkodzone paski,pokrowiec widać, że leżał na jakimś wilgotnym strychu,powgniatana.Ja bym dał za nią maks 40 złotych.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_4 Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2013 Pan sprzedający z wielką łaska nareszcie odpisał mi na maila w którym zapytałem o bicia. Uzyskałem taką odpowiedź: Manierka nie ma żadnych bić! Bierzesz ją w końcu?!?! I tu moje pytanie do Was koledzy, czy taka manierka może nie mieć bić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 8 Styczeń 2013 Share Napisano 8 Styczeń 2013 myślę, że sprzedający wziął określenie icia" za wgięcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_4 Napisano 8 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2013 Raczej nie, Kolego. Przecież na zdjęciach widać wgniecenia, to było by bez sensu :) Ponawiam pytanie. Czy manierki wz.31 występowały bez sygnatur, czy to poprostu jakaś podróba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 8 Styczeń 2013 Share Napisano 8 Styczeń 2013 Trafiają się sztuki bez sygnatur,częściej jednak stalowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_4 Napisano 8 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2013 Aaa kupie ją. :D Zobaczymy co i jak. Gdy będzie już u mnie, dodam kilka zdjęć, i dowiemy się o co chodzi. Czyli jeżeli stalowa, to magnes powinien przyciągać do niej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 8 Styczeń 2013 Share Napisano 8 Styczeń 2013 Ta jest aluminiowa,były też stalowe.http://www.mp44.nl/equipment/field_bottle.htmhttp://www.mp44.nl/equipment/field_bottle_late.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_4 Napisano 8 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2013 Czyli to jest aluminiowa, ta z czrną, palstikową zakrętką. Czy to normalne, że nie ma sygnatur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 8 Styczeń 2013 Share Napisano 8 Styczeń 2013 Ręce opadają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_4 Napisano 8 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2013 No, jejku pisałeś wcześniej, że częściej trafiają się stalowe bez sygnatur, a ta jest aluminiowa, wiec dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.