Skocz do zawartości

Manierka wz.31 (kupno)

Poszukiwacz_4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie szybkie pytanie: Ile można za nią dać? Wiem że to zależy ile jest chętnych, ile piniędzy posiadamy itp. Ale chodzi mi ile wy byście za nią dali. Wiem o niej tylko tyle, że pokrowiec normalnie wchodzi na nią i wszyskie zatrzaski działają.
Dzięki!

Napisano
Sam sobie Kolego odpowiedziałeś -zależy jak komś zależy na takim fancie (nie jest to jakiś rzadki fant), a Kol snajper-s1 podpowiedział wydaje mi sie relatywną cenę do stanu. Mogę tylko dodać że cena zależy również od tego czy sygnatury na butli i zakrętce są jednorodne(wtedy wiadomo-cena i wartość kolekcjinerska fanta wyzsza), albo czy to tzw składak"
Napisano
Pan sprzedający z wielką łaska nareszcie odpisał mi na maila w którym zapytałem o bicia. Uzyskałem taką odpowiedź:
Manierka nie ma żadnych bić! Bierzesz ją w końcu?!?! I tu moje pytanie do Was koledzy, czy taka manierka może nie mieć bić?
Napisano
Raczej nie, Kolego. Przecież na zdjęciach widać wgniecenia, to było by bez sensu :) Ponawiam pytanie. Czy manierki wz.31 występowały bez sygnatur, czy to poprostu jakaś podróba?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie