kickerman Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 WitamNa mojej łusce widoczne są resztki retuszów tam gdzie jeszcze nie siadła patyna na łusce , chciałbym je odnowić ale nie wiem jak :( .Czy ktoś z was próbował już czegoś takiego ? Jeśli tak to w jaki sposób się do tego zabierał. Będę bardzo wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 Co to jest etusz na łusce" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 Chyba chodzi o pieczęć tuszową :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 A wpadł mi taki pomysł - ale na 100% replikę, kupić na allezło lub gdzieś indzie papier na kalkomanię, wydrukować i nałożyć - chyba sympatyczne rozwiązanie. Oczywiście wszystko zależy od stanu napisu oryginalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kickerman Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 a miałby ktoś może jakiś link albo foto z dokładnym napisem na łusce od radzieckiej 45mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoKa Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Takie coś mam, może to Ci coś pomoże.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.