maciek422 Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2012 Proszę o pomoc w sposobie wyczyszczenia łuski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek422 Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2012 Pokryta jest mieszaniną tektury, smoły, wapna(cementu?) i bóg raczy wiedzieć czym jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek422 Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2012 Czy w grę wchodzi tylko czyszczenie mechaniczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek422 Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2012 grrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek422 Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2012 Te tuszowania które sam osobiście wytarłem cifem śnią mi się po nocach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 23 Grudzień 2012 Share Napisano 23 Grudzień 2012 Smołę z przyległym syfem rozgrzej opalarką i zeskrob kawałkiem aluminiowej blachy(lub czymś podobnym,co nie porysuje powierzchni) resztę druciakiem do garów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek422 Napisano 24 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2012 Dzięki , bo to fajna łuska jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 24 Grudzień 2012 Share Napisano 24 Grudzień 2012 Wygotuj ją w wodzie z proszkiem do prania i wtedy daj fotki.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek422 Napisano 25 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2012 Wygotowac po zabiegu z opalarką i zmywakiem drucianym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vantar Napisano 25 Grudzień 2012 Share Napisano 25 Grudzień 2012 ja dodam tylko że kiedyś była puszka na dokumenty, bądź jakieś pociski i cała była w smole (samiutka smoła) i ktoś radził aby wygotować w benzynie (wlać benzynę do środka).A osobiście: znalazłem monetę która była cała w smole, nie wiedziałem co to za monetka nawet (jak gotowałem miedziaki w oliwce) to na koniec wrzuciłem tą ze smołą, (było dużo dymu) ale smoła sama zeszła i wyszedł piękny (jak z mennicy) PRL :) :)(no ale na taką dużą łuskę potrzebujesz dużo oliwy / benzyny, więc nie wiem czy się opłaca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 25 Grudzień 2012 Share Napisano 25 Grudzień 2012 Na początek gotowanie w wodzie z proszkiem. Na opalarkę i skrobanie przyjdzie czas jak gotowanie nic nie da.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.