kpt Alatriste Napisano 22 Grudzień 2012 Napisano 22 Grudzień 2012 Kolego s-boj, bez urazy, ale poprzestań na lotnictwie. Jest tu wystarczająco liczna grupa userów przodujących w pracy operacyjnej i wyszkoleniu bojowym, którzy pojawiają się w każdym wątku, gdzie trzeba dać odpór. Dziwi mnie tylko absencja Jacusia***, który był zawsze tam, gdzie mądrość etapu wymagała obrony socjalizmu bądź ataku na Kościół. A może to Ty jesteś Jacek***? Pamiętam, że on też klecił jakieś modele.
Czlowieksniegu Napisano 22 Grudzień 2012 Napisano 22 Grudzień 2012 Jacek B., w przeciwieństwie do Ciebie, nie zabawia się klonami... A pod swoim rdzennym nickiem, nie bardzo ma możliwość.
s_boj Napisano 22 Grudzień 2012 Napisano 22 Grudzień 2012 Rzecz w tym, że ja w przeciwieństwie do wielu forumowych trolli od początku piszę pod swoim jedynym nickiem i uważam, że nie ma nic bardziej żałosnego, niż ludzie, którzy po wyrzuceniu ich za drzwi, próbują wracać oknem.
sonicsquad Napisano 22 Grudzień 2012 Napisano 22 Grudzień 2012 A teraz offtop...Kto do cholery trzepie dywany, robi zakupy i gotuje (no to może w ograniczonym zakresie) jak wy tu pitu pitu? Do roboty! Święta idą :)Mamy się cieszyć a nie kłócić...
Czlowieksniegu Napisano 22 Grudzień 2012 Napisano 22 Grudzień 2012 S_boj- Ty lepiej uważaj :-)Jak napisał pewien meteor WŁASZCZA NA TEJ STRONIE gdzie pełno agentów różnych frakcji"...
emes Napisano 22 Grudzień 2012 Napisano 22 Grudzień 2012 A co,prawdę napisał - na pewno są tu agenci:ubezpieczeniowi,ochrony itd ;)
Czlowieksniegu Napisano 22 Grudzień 2012 Napisano 22 Grudzień 2012 Ja się boję, że zgodnie z tytułem wątku, on bardziej o FSB, GRU, Mosadzie, CIA, ABW, itp, itd myślał"...
s_boj Napisano 22 Grudzień 2012 Napisano 22 Grudzień 2012 ja cały dzień sprzątam :)tak jak przed wszystkimi świętami - sprzątam, piorę, gotuję, a w przerwach zerkam na Odkrywcę :P
kpt Alatriste Napisano 22 Grudzień 2012 Napisano 22 Grudzień 2012 Rzecz w tym, że ja w przeciwieństwie do wielu forumowych trolli od początku piszę pod swoim jedynym nickiem i uważam, że nie ma nic bardziej żałosnego, niż ludzie, którzy po wyrzuceniu ich za drzwi, próbują wracać oknem."Panie kolego S-boj, gdyby na tym Forum banowano równie chętnie za poglądy lewicowe, jak za prawicowe, miałbyś już pokaźną kolekcję czerwonych kartonów i nie mógłbyś spamiętać wszystkich swoich nicków. I byłbyś o tyle bardziej żałosny od ludzi którzy po wyrzuceniu ich za drzwi, próbują wracać oknem", że oni z reguły mają wiele do powiedzenia również w innych wątkach niż polityczne.
s_boj Napisano 22 Grudzień 2012 Napisano 22 Grudzień 2012 S_boj- Ty lepiej uważaj :-)Jak napisał pewien meteor "ZWŁASZCZA NA TEJ STRONIE gdzie pełno agentów różnych frakcji..."Po mojej ostatniej żółtej kartce przez tydzień otrzymywałem drogą mailową gratulacje od Użytkowników forum (kto pamięta, za co ją dostałem, ten wie o co chodzi). Pewnie ową przesyłkę wyrazów uznania zlecił sam Władimir Putin :D
s_boj Napisano 22 Grudzień 2012 Napisano 22 Grudzień 2012 Panie kolego S-boj, gdyby na tym Forum banowano równie chętnie za poglądy lewicowe, jak za prawicowe"O widzisz, to niespodzianka, bo ja mam poglądy jak najbardziej prawicowe, a jakoś tego nie odczułem :)
kpt Alatriste Napisano 22 Grudzień 2012 Napisano 22 Grudzień 2012 Ha ha, to świadczyć może jedynie o tym, jak bardzo ostatnimi czasy zdegradowało się pojęcie prawicowości". Mam wrażenie, że ty dobrze rozumiesz organizatorską rolę mediów" i wypisujesz te wszystkie bzdury celowo, tak jakby było to jedynym Twoim celem na Forum.
s_boj Napisano 22 Grudzień 2012 Napisano 22 Grudzień 2012 Oczywiście, że się zdegradowało, skoro skrajnych narodowców określa się mianem prawicowców. Na szczęście dla większości ludzi świat nie jest tylko czarno-biały i nie mają oni potrzeby przywdziewania stroju pingwina, który osiada na tym, czy innym biegunie, a za prawomyślnych uważa jedynie tych, którzy stoją najbliżej skraju klifu :).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.