krydon Napisano 10 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2012 Powiedz beavisto kto to są w/g ciebie zupełnie szarzy ludziez PRL http://odkrywca.pl/zegar,712639.html#712639 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 np moja teściowa - zegar ma bardzo podobny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 Nie nakręcaj się. Szarzy ludzie z PRL = nie-nomenklatura. Czyli każdy przeciętny człowiek, taki co to nie miał willi w Magdalence czy Konstancinie. Np. dziadkowie mojej żony - u nich wisiał bardzo podobny zegar, pewnie kupili go za tanie pieniądze, bo był standardowym modelem zucanym" do sklepów od święta. Niedawno widziałem taki model na jakimś filmie z tego okresu, ukazującym oczywiście chatę szarych ludzi. Po prostu wydaje mi się, że zegar z wątku to seryjny wyrób PRL, a nie jakiś rarytas. Spadło Ci ciśnienie, szary człowieku, do którego mówię z góry?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 Przypomina się scena z alternatywy 4 jak wnosili szafę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walezy Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 Mowa nienawiści obecna nie tylko w polityce.Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.