Jura Napisano 1 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2012 W przedszkolu byłem wesołym i żywym dzieckiem - wołali na mnie Bocian.W szkole byłem najwyższy w klasie - wołali na mnie Bocian.Teraz jest dużo wyższych ode mnie, ale nadal wołają na mnie Bocian.Bo mam na nazwisko Bocian.by Leszek_z_balkonu"* * * * *;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 1 Grudzień 2012 Share Napisano 1 Grudzień 2012 Czyżby główny moderator się w końcu nawalił..... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 Taa super, ale jak my pisaliśmy na czacie o bocianach, ich zwyczajach żywieniowych i gniazdowych to z czata wyrzucili i zamknęli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 Już lepiej nie mówic jakie słowa padały na czacie bo łacina podwórkowa to pikuś przy tym co tam niektórzy pisali..Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 07:04 02-12-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 Bocian vel major Zwonariew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.