skolcio Napisano 11 Listopad 2012 Share Napisano 11 Listopad 2012 Bardzo ładnie wyszło. :) Jeśli kiedyś trafię ładownice w podobnym stanie to zastosuję twoje zalecenia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyna1984 Napisano 9 Grudzień 2012 Share Napisano 9 Grudzień 2012 Jaki olej powinno się zastosować jak nie lniany spożywczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 Terpentyna nie będzie lepsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 Olej spożywczy jełczeje z czasem. Lanolinę rozpuszczamy w benzynie lakowej lub ekstrakcyjnej (patrz wikipedia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenit Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 W ,,Strefie Konserwatora,,znajdziesz bezwonne rozpuszczalniki.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 ala R51?Czy ja komukolwiek radziłem olej spożywczy?Olej lniany proszę Państwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzkrieg Napisano 19 Grudzień 2012 Share Napisano 19 Grudzień 2012 Ciekawości waść piszecie z tym olejem lnianym. Przecie schnie to na potęge... Azaliż skorupa tylko ostanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki_ik Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 ja gliceryną nasączyłem bo z ziemi też była i poszywałem na nowo bo w częściach była podobnie postępowałem i nic się nie dzieje z nią (pleśń itp) a mniemało już 2 lata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbarossa1941 Napisano 14 Styczeń 2013 Share Napisano 14 Styczeń 2013 Sylwester45......ile dawałeś wody i kwasku aby zrobić roztwór?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.