dareckkii2 Napisano 6 Listopad 2012 Autor Napisano 6 Listopad 2012 Witam znalazłem coś takiego co to jest.Jest w formie kostki. Na odwrocie jest podłużny grzbiet za który moża to trzymać. Dzieki za pomoc w identyfikacji.
dareckkii2 Napisano 6 Listopad 2012 Autor Napisano 6 Listopad 2012 Witam znalazłem coś takiego co to jest.Jest w formie kostki. Na odwrocie jest podłużny grzbiet za który moża to trzymać. Dzieki za pomoc w identyfikacji.
gudek82 Napisano 6 Listopad 2012 Napisano 6 Listopad 2012 WitamCyferka zapewne od numeratora do znakowania drzewaPzdr. gudek82
abcd Napisano 6 Listopad 2012 Napisano 6 Listopad 2012 Skoro jest stalowa może być z cechówki do drewna,jeżeli mosiężna to bardziej wkładka dużego stempla tuszowego z wymiennym numerem . Kiedyś widziałem pieczęć z nazwą jednostki wojskowej do sygnowania sortów mundurowych,kocy itp. za pomocą podobnych wkładek zmieniano nr. kompanii.
Pytanie
dareckkii2
Witam znalazłem coś takiego co to jest.Jest w formie kostki. Na odwrocie jest podłużny grzbiet za który moża to trzymać. Dzieki za pomoc w identyfikacji.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.