Romo Napisano 3 Listopad 2012 Autor Napisano 3 Listopad 2012 Cześć. Proszę o ID. Znalazłem taki palniczek i nie wiem czy to stare czy nie ???. Dzięki :-)
tataja Napisano 4 Listopad 2012 Napisano 4 Listopad 2012 Dokładnie tak.Ostatni element to niewielki czajnik.Palnik działa na denaturat.
Romo Napisano 3 Listopad 2012 Autor Napisano 3 Listopad 2012 Cześć. Proszę o ID. Znalazłem taki palniczek i nie wiem czy to stare czy nie ???. Dzięki :-)
numi5 Napisano 3 Listopad 2012 Napisano 3 Listopad 2012 Jeżeli nie ma żadnych bić (np na dekielku), to będzie go trudnowydatować - podobne były produkowane przez kilkadziesiąt lat.Porównaj: http://odkrywca.pl/polski-esbit-kocher,457110.html .
makul Napisano 3 Listopad 2012 Napisano 3 Listopad 2012 Jeśli ten ze zdjęcia jest twój - to raczej nie jest stary a prawdopodobnie z lat +- 70tych.Mam taki sam (akurat z punktu skupu") i raczej nie wygląda na starszy. Sam się tak naprawdę zastanawiam czy takie coś było przed 1939r.Pozdr,makul
Pytanie
Romo
Cześć. Proszę o ID. Znalazłem taki palniczek i nie wiem czy to stare czy nie ???. Dzięki :-)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.