Skocz do zawartości
  • 0

klamra niemiecka oficerska

HASAG40

Pytanie

23 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
no nic ale chyba z 100zł warto było?a mam jeszcze pytanie huku mogło być tak że był tam doczepiony w epoce emblemat? bo w sumie ten otwór na to wskazuje że było tam coś doczepione może właściciel w póżniejszym okresie dołożył wronkę która została usunięta po wojnie?
Napisano

witam mam to juz w domu powiem tak jak dla mnie pas i klamra są ok poprostu w świetnym stanie zachowania huku ty jesteś specem więc jak mozna to bardzo proszę o twoją opinię raz jeszcze klamra jest napewno dobra co do pasa to mogę się mylić ale nic nie wskazuje na to że lipa

Napisano
jeżeli będzie potrzebna dodatkowa fotka jakiś poszczególnych miejsc to prosze pisać to dłożę ale chyba teraz to powinno wystarczyć do weryfikacjii oryginalności?
Napisano
mniejsza o to huhu jak dosrtane pas to ci zapodam fotki klamerka jest dobra pas nawet jeżeli kopia to chyba nie straciłem za dużo?dałem 100zł w ciemno z wysyłką wiec chyba warto było czy nie?
Napisano
Klamra współczesna bractwa kurkowego, jak Huk wspomniał jest tego pełno na Ebayu:
http://www.ebay.de/sch/i.html?_adv=1&_nkw=feldbinde&_in_kw=1&_ex_kw=&_sacat=0&_okw=&_oexkw=&_adv=1&_udlo=&_udhi=&_ftrt=901&_ftrv=1&_sabdlo=&_sabdhi=&_samilow=&_samihi=&_sadis=200&_fpos=&LH_SALE_CURRENCY=0&_sop=13&_dmd=1&_ipg=50

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie