sirbartek3 Napisano 9 Październik 2012 Autor Napisano 9 Październik 2012 Cześć. Czy ten pierscionek ma szanse być jakiś stary. Takie wzorki są dookoła a od wewnątrz nic nie ma.
sirbartek3 Napisano 9 Październik 2012 Autor Napisano 9 Październik 2012 a co Ci da lepsze zdjęcie wszystko widać przecież
torba5 Napisano 9 Październik 2012 Napisano 9 Październik 2012 no głównie blat ,lepsze foty więcej fanta mniej tła ,dobra fota dobra identyfikacja dałeś badziew nikt nie będzie oczu męczył
Inventor Napisano 10 Październik 2012 Napisano 10 Październik 2012 Wydaj mi się, że jest to pierścień służący jako talizman (prawdopodobnie pismo runiczne)
sirbartek3 Napisano 10 Październik 2012 Autor Napisano 10 Październik 2012 cieszy mnie fakt że posiadasz pro elo aparat którym można zrobić super zdjęcia... Ja jednak mam komorkę tylko i z bliższa mi nie wyostrzy już
Gniewkos Napisano 10 Październik 2012 Napisano 10 Październik 2012 Ten sam efekt osiągniemy jak otworzymy zdjęcie w przeglądarce przytrzymamy Ctrl i pokręcimy rolką od myszki... czy to coś da? nie sądzę... więc bez celowe jest wklejanie cropa z tak słabych zdjęć...pozdro!
rodan Napisano 10 Październik 2012 Napisano 10 Październik 2012 A mnie interesują te znaki. Może spróbuj,przerysuj w kolejności? Zrób zdjęcie i wyślij. Duży procent na to,że otrzymasz odp.Na tym forum. Powodzenia.
sirbartek3 Napisano 10 Październik 2012 Autor Napisano 10 Październik 2012 Juz zabieram sie za kopiowanie znaków postaram się jak najszybciej wrzucic
rodan Napisano 10 Październik 2012 Napisano 10 Październik 2012 Ta piękna strzałka jest b. Intrygująca.
sirbartek3 Napisano 10 Październik 2012 Autor Napisano 10 Październik 2012 zacząłem od przypadkowego znaku przerysowywać no ale taka strzałka tam jest :D
sirbartek3 Napisano 9 Październik 2012 Autor Napisano 9 Październik 2012 Cześć. Czy ten pierscionek ma szanse być jakiś stary. Takie wzorki są dookoła a od wewnątrz nic nie ma.
Pytanie
sirbartek3
Cześć. Czy ten pierscionek ma szanse być jakiś stary. Takie wzorki są dookoła a od wewnątrz nic nie ma.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.